AcasăNewsNinsorile au revenit deja intr-o anumita zona a tarii. Pe ce DN...

Ninsorile au revenit deja intr-o anumita zona a tarii. Pe ce DN se circula in conditii de iarna!

S-a emis o nouă avertizare de ninsori. Cum va fi vremea în Capitală, de 1 decembrie

Dupa cum au anuntat meteorologii, un val de precipitatii va afecta Romania in urmatoarele zile. Vor cadea ploi, dar mai ales ninsori, iar vantul va sufla cu putere. Deja primele precipitatii specifice iernii au cazut, in Gorj, judet din sud-vestul tarii, unde pe un drum national s-a depus deja un strat de zapada.

Este vorba despre DN 67 C – care face legatura intre Novaci si Ranca, unde, potrivit reprezentantilor Centrului Infotrafic al Poltiei Romane, pe o portiune de sase kilometri- respectiv in zona cuprinsa intre kilometrii 24 si 30- stratul de nea masoara aproape doi centrimetri, cu precizarea ca zapada proaspat depusa este amestecata cu material antiderapant, raspandit in asa fel incat traficul rutier sa se desfasoare in conditii cate mai sigure.

In conditiile in care circulatia autovehiculelor in zona respectiva se desfasoara in conditii de iarna, se actioneaza deja cu utilaje de deszapezire. Mai mult, cum soferii au fost sfatuiti sa nu porneasca la drum, in conditii de vreme nefavorabila, daca nu au masinile echipate corespunzator, pentru a circula pe timp de iarna, politia vegheaza la respectarea acestor recomandari. Mai exact, precizeaza sursa citata, „un echipaj de politie care actioneaza in orasul Novaci nu permite accesul autovehiculelor neechipate cu anvelope de iarna catre Ranca”.

163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger