AcasăNewsNinsori si viscol in Bucuresti si alte judete. Afla cand intra in...

Ninsori si viscol in Bucuresti si alte judete. Afla cand intra in vigoare CODUL GALBEN!

E nevoie de anvelopele de iarna si in octombrie, daca ninge!

Ninsorile si viscolul vor pune din nou stapanire pe mai multe zone din tara. Meteorologii au anuntat ca avertizarea Cod galben intra in vigoare miercuri, 19 decembrie, la ora 02. Nici Bucurestiul nu scapa fara sa fie acoperit de zapada.

Imbracati-va bine si nu uitati caciulile si manusile cand plecati de acasa, pentru ca urmeaza un nou val de vreme rea! Specialistii au emis un Cod galben pentru Bucuresti si judetele Vaslui, Galati, Vrancea, Tulcea, Constanta, Braila, Buzau, Prahova (partial), Ilfov, Ialomita, Calarasi, Giurgiu si Teleorman, valabil pana joi seara, la orele 20.

Incepand de miercuri dupa-amiaza, in Dobrogea, in sudul si estul Munteniei si in sudul Moldovei va ninge, iar vantul va avea intensificari de peste 60-70 km/h la rafala, anunta Administratia Nationala de Meteorologie. Specialistii se asteapta ca viscolul sa cuprinda judetele Constanta, Tulcea, Giurgiu, Ialomita si Calarasi.

De asemenea, meteorologii au anuntat ca in urmatoarele zile vremea se va raci simtitor. Diminetile si noptile vor si geroase, in special in estul si centrul tarii.  Asa ca daca locuiti in aceste zone, e bine sa tineti cont de avertizarile meteorologilor!

833 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger