AcasăNewsNinsori in aprilie: Trafic ingreunat in Suceava, din cauza zapezii!

Ninsori in aprilie: Trafic ingreunat in Suceava, din cauza zapezii!

Oricat ar parea de greu de crezut, zapada face probleme pe sosele, in plina luna aprilie! Vineri dimineata, circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate in judetul Suceava, ca urmare a depunerii de zapada pe carosabil.

Mare atentie daca plecati la drum in zona Moldovei! Avertizarile de vreme rea emise de specialistii in meteorologie se confirma, iar ninsorile care au continuat sa cada in ultimele ore au dus la depunerea unui strat subtire de zapada pe carosabil, ca urmare traficul rutier este ingreunat.Situatia este valabila, conform Centrului Infotrafic, pe DN17A, intre localitatile Vatra Moldovitei si Sucevita. Mai exact, in zona kilometrului 31, mai multe autotrenuri nu se mai pot deplasa, ca urmare se asteapta interventia unor utilaje de deszapezire, care sa le tracteze.

Ca urmare a caderii unor precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare din zonele amintite, dar si din restul ariilor pentru care meteorologii au anuntat schimbari semnificative ale vremii, politistii de la rutiera le recomanda conducatorilor auto sa nu plece la drum fara sa-si echipeje vehiculele cu anvelope de iarna.

Meteorologii au emis un cod galben de vreme rea, valabil pana sambata dimineata. Sunt prognozate ploi in estul tarii, mai insemnate cantitativ in nordul Moldovei, dar si ninsori. In zona de munte, indeosebi a Carpatilor Orientali, vor predomina ninsorile si se va depune strat de zapada”, mentioneaza ANM.

399 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger