AcasăNewsNinge in mai multe judete din tara. AFLA cum va fi vremea...

Ninge in mai multe judete din tara. AFLA cum va fi vremea in urmatoarele zile!

(foto: prinbrasov.com)

Iarna s-a instalat in mai multe zone din tara. Ninge in mai multe judete, soferii fiind sfatuiti sa circule cu prudenta, pentru a evita accidentele. Un barbat a murit, la Botosani, dupa ce masina in care se afla a derapat si a intrat intr-un copac.

(foto: prinbrasov.com)

A nins, marti, in judetele Buzau, Teleorman, Ilfov, Giurgiu, Prahova si Arges. Desi precipitatiile nu sunt abundente, politistii sfatuiesc soferii sa fie prudenti in trafic, deoarece carosabilul in aceste zone este umed, conform realitatea.net. La aceasta ora nu sunt drumuri nationale cu circulatia oprita din cauza zapezii.

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, un barbat a murit, la Botosani, dupa ce masina in care se afla a derapat si s-a lovit de un copac de pe marginea drumului. O alta femeie aflata in autoturism a ajuns in stare grava la spital. De asemenea, in zonele de munte din judetul Neamt stratul de zapada de pe sosele a ajuns la zece centimetri. A nins si in Bucuresti. Daca in unele cartiere primii fulgi au inceput sa cada inca de aseara, in alte zone ale Capitalei a cazut doar a cazut lapovita.

Vreme rece in urmatoarele doua zile

Specialistii anunta ca vremea va fi rece si in urmatoarele doua zile. Joi, in sud si sud-estul tarii se anunta precipitatii sub forma de ninsoare. Soarele isi va face, totusi, simtita prezenta in zonele de nord-vest si vest. Si in Capitala sunt conditii de ninsoare si de vant. Vineri va fi frig in toata tara. In Bucuresti, vantul se va domoli, insa temperatura nu va depasi 3-4 grade.

361 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger