AcasăNewsNinge abundent în România. Primul drum național închis din cauza zăpezii /...

Ninge abundent în România. Primul drum național închis din cauza zăpezii / VIDEO

ninsoareNinge abundent în România. Primul drum național închis din cauza zăpezii / VIDEO

Pe cele mai înalte șosele din România cad din nou precipitații sub formă de zăpadă, după ce temperaturile au scăzut considerabil în ultimele zile.

Pe Transalpina și Tranfăgărășan ninge ca-n toiul iernii marți, 3 octombrie. Pe ambele drumuri se circulă cu dificultate.

Peisaj de iarnă pe Transfăgărășan

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov anunță că, la această oră, ninge abundent pe Transfăgărășan.

Drumarii le recomandă șoferilor să nu se aventureze pe traseul Bâlea Cascadă – Bâlea Lac – Piscul Negru dacă nu au mașina pregătită pentru deplasări în condiții de iarnă!

„Colegii noștri de la Districtul Bâlea și Districtul Picul Negru intervin cu un utilaje cu lamă și materiale antiderapante pentru curățarea carosabilului”, au precizat reprezentanții DRDP Brașov, citați de bizbrașov.

Transalpina se închide din cauza vremii

Din cauza vremii nefavorabile, autoritățile au luat decizia de a închide, marți, Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului.

Iar dacă situația nu se va îmbunătăți, drumul nu se va deschide nici miercuri.

Marți dimineață, reprezentanții DRDP Craiova au transmis că pe DN 67C, între kilometri 35 și 55 este viscol, iar ceața reduce vizibilitatea sub 50 de metri.

author avatar
Andreea Vlad
316 afisari

2 COMENTARII

  1. V.V. Putin e de vina !
    Daca ne mai dadea gaz incalzeam soselele, asa cum sint marile bulevarde la MOSKOVA !!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger