AcasăNewsNimic nu e inutil, daca stii cui sa oferi! Implica-te in campania...

Nimic nu e inutil, daca stii cui sa oferi! Implica-te in campania “O sansa copiilor de la tara”

La doar cativa kilometri de fiecare oras din Romania se afla o comuna unde oamenii abia traiesc de pe o zi pe alta. Acolo se nasc copii care nu vor reusi niciodata sa treaca de aceasta bariera masurata in doar cateva zeci de minute de mers cu masina.

Micutii din mediul rural au prea putine sanse de a se dezvolta armonios, de absolvi un liceu sau o facultate sau de a avea un venit stabil odata ajunsi la maturitate. Multi dintre ei nu au o bucata de carne pe masa, nu au curent electric sau apa curenta, nu au o carte pe care sa o citeasca si unii dintre ei n-au auzit in viata lor de sosete. Si nici nu vor auzi, daca nu ne implicam.

Campania “O sansa copiilor de la tara” este alcatuita dintr-un grup de elevi voluntari din liceele bucurestene si de cativa ziaristi, membri ai Asociaţiei Româna a Profesionistilor Mass – Media (ARPMM), initiatoarea proiectului caritabil. Este o Asociatie non-guvernamentala, non profit, organizata pe baza de voluntariat si dedicata proiectelor si actiunilor profesionale, sociale şi caritabile.

Modelul Gina Maican s-a alăturat campaniei

„Până în acest moment, campania „O sansa copiilor de la tara” s-a bazat pe fonduri proprii ale echipei ce derulează acest proiect şi pe câteva donaţii survenite în urma publicării cazurilor. Poveştile copiilor, precum şi ceea ce facem pentru ei sunt  făcute publice zilnic pe site-ul Ziarul de la ţară (www.ziaruldelatara.ro) şi pe paginile noastre de Facebook”, ne-a declarat Andrei Niculae, elev in clasa a XI-a la Colegiul „Gh. Lazar” si coordonator al grupului de liceeni voluntari.

Adrian Tutu, marele castigator de la Romanii au talent, a facut o fapta buna inainte de sarbatorile pascale

Daca doriti sa faceti o fapta buna, din suflet, de Sfiintele Sarbatori Pascale, puteti contacta echipa la adresa de email contact@ziaruldeltara.ro  , la numarul de telefon 0730 660 424 sau puteti face o donatie din reteaua de telefonie fixa Romtelecom, la numerele:

0900 900 600 – 10 euro
0900 900 602 – 5 euro
0900 900 604 – 2 euro

Puteti suna la numerele de teledon pana la data de 02.07.2012!

E bine de stiut ca:

2 euro inseamna 8, 60 lei, adica un kilogram de rosii

5 euro inseamna 21,50 lei, adica un kilogram de carne de vita

10 euro inseamna 43 de lei, adica doua bilete la film

author avatar
eNational
284 afisari

3 COMENTARII

  1. Daca ar face si altii astfel de campanii, lumea ar ajunge un loc putin mai bun, cu mai multi oameni fericiti!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger