AcasăNewsNimeni nu știe ce s-a întâmplat! Groapă uriașă apărută din senin pe...

Nimeni nu știe ce s-a întâmplat! Groapă uriașă apărută din senin pe un teren dintr-o localitate constănțeană

Nimeni nu știe ce s-a întâmplat! Groapă uriașă apărută din senin pe un teren dintr-o localitate constănțeană (sursa foto: antena3.ro)

O surpare de pământ ale cărei cauze nu sunt deocamdată cunoscute a iscat nedumerire într-o localitate din județul de la malul mării. Și anume în comuna 23 august, din județul Constanța.

Deocamdată nu se știe ce s-a întâmplat și cum de s-a produs această situație neprevăzută. E vorba de o groapă adâncă de trei metri, cu un diametru de cinci metri și care a apărut din senin pe un teren agricol din localitatea 23 august, potrivit antena3.ro.

În timp ce locuitorii comunei constănțene spun că nu au mai văzut așa ceva, oficialii locali au solicitat deja prezența în zonă a unui specialist în geologie, care să vină și să se pronunțe asupra celor întâmplate. Totul, în speranța că se vor găsi răspunsuri pentru situația apărută pe acel teren agricol.

Ce spune viceprimarul comunei

Nu putem să spunem ce s-a întâmplat. O să vină un specialist care ne va da un punct de vedere, un geolog de la Constanța”, a precizat Dan Trușcă, viceprimarul comunei.

Din imagini reiese că zona a fost împrejmuită cu pari de lemn și bandă de plastic, cel mai probabil pentru a se limita pe cât de mult posibil accesul oamenilor în zonă și eventualitatea producerii unui incident cu totul nedorit.

author avatar
Andrei Coman
643 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger