AcasăNimeni nu se astepta la asa ceva la Dansez pentru tine! Ce...

Nimeni nu se astepta la asa ceva la Dansez pentru tine! Ce a patit partenerul Ilincai Vandici!

Ilinca Vandici si Razvan Marton au avut parte de un mare ghinion. Nu, nu e vorba de faptul ca vineri seara sunt la duel, ci ca partenerul vedetei s-a ranit destul de grav.

Cu numai trei ore inainte de inceperea show-ului, Razvan, partenerul Ilincai Vandici s-a ranit la bratul drept. Tanarul a suferit o ruptura musculara, chiar la bratul drept si nu il poate misca. Astfel ca toate coregrafiile si toate miscarile au trebuit modificate, astfel incat ca Razvan sa nu se mai foloseasca de membrul accidentat.

„Razvan a facut ruptura de muschi acum doua ore. Suntem in impas, pentru ca nu mai putem realiza coregrafiile, totul a fost dat peste cap pentru ca el nu isi mai posta misca mana”, a declarat Ilinca Vandici in emisiunea „La Maruta” de la Pro TV.

Insa, indiferent de ghinion si de durere, concurentul a zis ca va dansa si va face toate miscarile necesare chiar daca va fi nevoie sa scrasneasca din dinti de durere.

„O sa dansez cu o singura mana. Nici nu mai simt durerea duelului, simt durerea umarului. O sa trecem noi si peste ata. A venit intr-un moment foarte prost”, a spus Razvan.

author avatar
Andra Nesu