AcasăNicusor de la MasterChef s-a intors la stana! Uite ce planuri de...

Nicusor de la MasterChef s-a intors la stana! Uite ce planuri de viitor are! (FOTO)

Nicusor Coroama, concurentul de la MasterChef, care nu stia cand a intrat in concurs ce inseamna afrodisiac, a castigat locul IV, dar nu are de gand sa faca vreo cariera in domeniul culinar, ci a preferat sa se intoarca la stana lui.

La doar 19 ani, Nicusor a reusit sa-i impresioneze pe chefi si sa le castige simpatia. Insa, totul pare sa fi fost noroc si talent, nici decum niste cursuri de gatit, asa cum era banuit de adversarii sai.

„Cu o zi inainte sa plec la preselectii la Bucuresti am urmarit cateva episoade din primul sezon al emisiunii, pana atunci nu mai vizionasem MasterChef. Auzeam in culise de reductie, de tot felul de denumiri, de sosuri complicate, si m-am intrebat daca oare o sa pot face eu vreodata asa ceva. Eu habar nu aveam de nici unele. Am mers la ghici mai mult, era o incercare pentru mine”, a povestit Nicusor.

Imediat dupa ce s-a incheiat concursul, Nicusor s-a intors acasa, in Suceava. Familia sa are 300 de oi, 160 de miei, trei vite, cai, un ponei, 30 de capre, prepelite, gaini si bibilici.

La sfarsitul lunii iulie, Nicusor vrea sa se insoare si vrea sa-i aiba ca invitati pe cei trei jurati de la emisiune.

„Pe parcursul competitiei i-am apreciat pe Alex, Traian, Rares, Gina, Ionut. Cat despre chefi, numai de bine. Nu m-am simtit neindreptatit, nici favorizat la vreuna dintre probe de catre ei. Abia in finala am aflat ca am fost preferatul chef-ului Catalin Scarlatescu, dar pe parcurs n-am simtit acest lucru, toti au fost foarte corecti, echilibrati si foarte de gasca”, a povestit suceveanul pentru evz.ro.

Citeste si:

author avatar
Andra Nesu