AcasăNewsNicusor Dan, sponsorizat de ... oamenii strazii!

Nicusor Dan, sponsorizat de … oamenii strazii!

Dupa ce Autoritatea Electorala Permanenta a semnalat o serie de nereguli privind finantarea campaniei Uniunii Salvati Bucurestiul pentru alegerile locale, pe fir au intrat si procurorii. Si nu mica le-a fost mirarea sa constate ca Nicusor Dan a primit bani garla de la persoane fara adapost.

Nicusor Dan a dat cu transparenta-n bara cand a fost vorba de finantari, la fel ca orice politician vechi si harsit in rele

USB-ul lui Nicusor Dan a atras atentia prin campania extrem de agresiva desfasurata in mediul online si in presa. Unde a concurat cu succes, desi era o formatiune nou infiintata, la capitolul fonduri cu marile partide parlamentare. Primele indicii ca lucrurile nu sunt nici asa de transparente si nici asa de curate precum jurau salvatorul neamului si adeptii sai au venit chiar din partea Autoritatii Electorale Permanente, care a constatat ca Nicusor Dan obisnuia sa primeasca bani in contul personal ca mai apoi sa-i transfere in contul de campanie. In plus, a utilizat in precampanie (pentru promovarea pe Facebook) fonduri pe care legea il obliga sa le cheltuiasca doar in campanie. Cum modul in care USB a primit si folosit banii de campanie nu este de un alb pur ci mai curand de un dubios gri, neregulile semnalate de AEP au ajuns pe masa procurorilor DIICOT, care au demarat o ancheta. Iar in cadrul ei, conform unor surse din randul anchetatorilor, s-a descoperit ca mai bine de un milion de lei a ajuns din strainatate in conturi deschise pe numele unor persoane din categorie ”homeless”, respectiv oameni fara venituri si fara domiciliu. Saraci lipiti pamantului dar disperati sa-l salveze pe Nicusor Dan de pericolul de a ramane in afara scenei politice din moment ce au transferat imediat banii intrati in conturile lor in contul de campanie al Uniunii Salvati Bucurestiul cu titlul de sponsorizare. Gest extrem de generos urmat, probabil, de rontairea unui coltuc de paine primit de pomana pe marginea canalului unde isi petrec noptile. Bine trecuti de varsta basmelor, procurorii au trecut peste lacrimile si induiosarile de rigoare si au luat la verificat nu numai finantarile USB de la locale, ci si pe cele de care a beneficiat USR-ul la alegerile parlamentare. Unde se pare ca mai exista povesti.

author avatar
Simona Badulescu
5.578 afisari

4 COMENTARII

  1. Bai nene,ceva „este necurat”cu ascensiunea ” politica a acestui NICUSOR DAN!!!….pacat ca baiatul acesta este o „capacitate in ale matematicii” daca EL si-a vandut constiinta pentru ceva arginti lui SOROS !!!….daca a fost ilegal sponsorizat de „oamenii strazii”prin acest SOROS ,isi merita o pedeapsa mare de tot!!!….degeaba tipa el ca DRAGNEA este penal…..nici la „unghia mica „nu-i ajunge plicusor asta!!!…in primul rand DRAGNEA nu-i tradator si NU face jocurile nimanui ,ci lupta pentru poporul sau…..nu uitati ca SOROS este interzis in UNGARIA de catre ORBAN!!!….asa ar trebui si la NOI!!!….un pensionar…

  2. Ce mă? Dragnea luptă pentru poporul lui?
    Ai fumat ceva de calitate văd.
    Faza cu „oamenii străzii disperați sa-l salveze pe Nicuşor” trebuie să o distribui că e super tare.

  3. cum să ”salveze” nicusor (ji)dan bucurestiul? omul e țăran get beget – născut, crescut in lugoj, nevastă-sa e din vaslui. Ii trebuia o rampă de lansare si a făcut USB-ul. El săracu, cu fata aia de prost e o biată unealtă reptiliană, e la fel ca oamenii ăia ai străzii, e doar fatada. Cine a citit cu atentie mesajul de pe facebook al sotului lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu,isi dă seama că Nicusor e un biet măscărici.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri