AcasăNewsNicușor Dan SCOATE palmierii plantați de Negoiță la Unirii - VIDEO

Nicușor Dan SCOATE palmierii plantați de Negoiță la Unirii – VIDEO

sursa foto: captură video Facebook/Robert Negoiță

Edilul general al Capitalei nu vede cu ochi buni demersul făcut de către cei de la Primăria sectorului 3, instituția condusă de Robert Negoiță, aceea de a planta palmieri în zona Unirii.

Cel mai clar semn în acest sens e faptul că s-a aflat că primarul Nicușor Dan a dat dispoziţie ALPAB – Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti – să extragă palmierii plantaţi în zona Unirii de lucrătorii Primăriei Sector 3. Motivul? Erau plantați „ilegal”, anunță Primăria Capitalei.

Primăria: „Această acţiune se desfăşura ilegal”

„Astfel, astăzi, la ora 13:00, ALPAB va scoate arborii fără să-i vătămeze şi vor umple cu pământ găurile rămase pentru a aduce terenul la acelaşi nivel.

În cursul zilei de sâmbătă, 13 mai a.c., din dispoziţia primarului general, Poliţia Locală a sistat acţiunea de plantare a palmierilor.

Această acţiune se desfăşura ilegal, fără aviz de la administratorul drumului (Administraţia Străzilor Bucureşti).

Menţionăm că Primăria Sectorului 3 a resistematizat zona fără a avea documente legale”, a transmis Primăria Capitalei, într-un comunicat de presă.

Negoiță: „Uitați cu ce surpriză venim!”

Vă amintim că sâmbătă, 13 mai, primarul Robert Negoiță, de la sectorul 3, dădea de veste că se plantează palmieri la Piața Unirii. Și a prezentat, într-un mesaj video postat pe Facebook, și imagini de la fața locului. „Uitați cu ce surpriză venim! La Piața Unirii vom avea palmieri, avem deja (…) colegii pun aceste plante care ne plac așa de mult și cu care ne pozăm de fiecare dată când plecăm în afara țării, în zone mai exotice. (…) Uitați cât de frumoși sunt, cât de bine arată, sunt plante aclimatizate. (…) Au fost plantați, sunt legați sus și o perioadă vor rămâne așa împachetați pentru că trebuie să aibă un confort cât mai bun. Au suferit și suferă la transplantare, au fost transportați de la distanță mare”, a anunțat edilul de sector, într-un videoclip postat pe rețeaua de socializare.

author avatar
Andrei Coman
363 afisari

6 COMENTARII

  1. Mai cata promptitudine!
    Pentru tevile de caldura si
    pentru sobolanii Clotildei nu sare asa Dar pentru a distruge, e primul ! Nicusor plicusor in loc sa se ocupe de Termoenergetica scoate palmierii plantati de primaria de sector!
    E ca un banc prost pe banii nostri Unul incarca, altul descarca.Asa vom evolua…

  2. 2 GOLANI RETARDATI, GAOZARI,SISI LA CAP CU CERTIFICAT DE LA SPITALUL 9, DIN SALONUL CU ZABRELE.
    PAZITI DE FRATII TATE-ALTI HOMO-UNCULI STRAMBI. SA-SI BAGE PALMIERII IN PATUL GAGICILOR FUFE SI
    SCHILOADE DIN PNL SI USR-organazatii mafiota- cu sedii in texas.am verificat. EI 2, SA SEMUTE IN RADA
    CINA PALMIERILOR,UDATI DE URINA ROSIE-usr SI GALBENA-pnl ….A BOSCHETARILOR FLAMANZI.
    CELE 2 STRAMBATURI NESPALATE DE 10 ANI,PLATITI DIN BANII IL POPOLO RUMENA.-GAOZARII PITICI, CU
    LIMBILE SCOASE CATRE STAPANII LOR, ZAT-CAPITALISTII,CE ATACA EUROPA SI MAMA RUSIE-CARE A SCAPAT
    DE 3 ORI EUROPA -DE LA TURCI,FASCISTI SI ACUM,BOLNAVII PLANETEI–AZMERICAAAAA CACANAREASA
    BA,CAINI CU 3 PICIOARE SI CREIERE DE TOCATE DE FURACIUNI. LUATI-VA LEMNUL SI LA…SIFILI-TEANCA

  3. 1. Vorbeste dl Negoita despre CO2 si clorofila cu palmierii lui… Pai cate frunze (si clorofila) au palmierii aia jalnici fata de un copac autohton?
    2. In toate tarile civilizate importul si plantarea de plante in detrimentul celor endemice (autohtone) este descurajat si chiar interzis in asemenea cazuri.
    3. Se stie ca palmierii nu rezista iarna conditiilor din Romania. Pentru a-i muta in sere pe timpul iernii se cheltuiesc bani! Pe scurt sunt mult mai costisitori decat plantele / copacii autohtoni. Asta miroase a folosire de fonduri publice in interese personale (abuz).

    • Gigele acum inteleg.De aia nu s a plantat nimic in Kiselef si in alte parcuri de ale USR…. ca tot se usuca iarna . .atunci, ce rost? 🙂

  4. In locul palmierilor o sa creasca burienile lui mucusor,imbecilul mucusor nu merita sa conduca nicio comuna ,daramite capitala !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger