AcasăNewsNicușor Dan îi „pregătește” pe bucureșteni: Cu răcirea asta de ieri pe...

Nicușor Dan îi „pregătește” pe bucureșteni: Cu răcirea asta de ieri pe azi, este de așteptat să avem avarii

(sursa foto: Facebook/Nicușor Dan)

Locuitorii Capitalei aproape că nici nu mai pot să audă de avarii, care să ducă la probleme cu furnizarea apei calde și a căldurii, mai ales că e deja luna decembrie și nu mai e ca vara, când un duș cu apă rece ar putea fi luat, temporar, în calcul.

Cei mai mulți s-au săturat să scoată oale din dulapuri, în care să încălzească apă pe aragaz, pentru a se spăla. Sau să stea cu mai multe rânduri de haine pe ei, cât să îndure frigul din apartamente.

În tot acest context, primarul Capitalei a venit cu vești deloc bune pentru bucureșteni. În sensul în care a avertizat că schimbările bruște de temperatură ar putea cauza avarii la sistemul de termoficare. Ceea ce ar însemna noi probleme cu apa caldă și căldura.

Nicușor Dan susține, însă, că municipalitatea e pregătită să și rezolve astfel de probleme, în cazul în care apar.

Conducte vechi

Cu răcirea asta de ieri pe azi, este de așteptat să avem avarii, pentru că așa se întâmplă când suntem nevoiți să dăm drumul la căldură și la presiune mai mare, este o rețea în care unele conducte au 50 de ani, au ieșit de mult din perioada lor normală de funcționare și atunci o să avem probleme, suntem pregătiți să le rezolvăm.

În ceea ce privește producția, CET-urile funcționează, la această oră totul funcționează, așteptăm să vedem ce se întâmplă”, a declarat Nicușor Dan, luni, la TVR Info.

author avatar
Andrei Coman
290 afisari

1 COMENTARIU

  1. Avarii e normal să apară în sezonul rece. Volumul și durata lor este infinit mai mare de când a ajuns incompetentul acesta primar. Mai rău ca pe vremea împușcatului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger