AcasăNewsNicușor Dan, acest Grinch din București. Capitala, fără luminițe de Crăciun! (VIDEO)

Nicușor Dan, acest Grinch din București. Capitala, fără luminițe de Crăciun! (VIDEO)

Nicușor Dan îi pregătește de pe acum pe locuitorii Capitalei. Ce se va întâmpla cu luminițele de Crăciun - VIDEO (sursa foto: Facebook/Nicușor Dan)

Mai e ceva timp până să se instaleze sezonul rece, dar nu sunt puțini cei care se gândesc deja la cum va arăta iarna în Capitală, și nu doar când vine vorba de căldura din apartamente.

Pare-se că locuitorii Capitalei nu se vor mai bucura de un peisaj idilic în preajma sărbătorilor de iarnă și de prea multe instalații luminoase instalate, cum se întâmpla anii trecuți, pe marile bulevardele din oraș.

Nicușor Dan, preocupat de poluare în sărbătorilor de iarnă

În seara zilei în care a prezentat un bilanț al celor 10 luni de mandat în fruntea Primăriei Capitalei, Nicușor Dan a fost prezent într-o emisiune TV, în care a fost întrebat dacă vor fi luminițe de Crăciun.

”Foarte puţine, pentru că în opinia mea este mult mai important să alocăm banii pentru acele chestiuni serioase care să diminueze traficul, să diminueze poluarea, să crească confortul în ceea ce priveşte încălzirea”, a declarat primarul Capitalei, marți seară, la postul B1TV.

Cum rămâne cu târgurile de Crăciun

Dan a vorbit, însă, și despre târgurile de Crăciun, amintind, însă, că totul ține de situația generată de noul coronavirus. ”În schimb vrem – bineînţeles toate astea sunt cu dacă, pentru că suntem în pandemie – am vrea să organizăm mai multe târguri private de Crăciun în care bucureştenii să poată să simtă bucuria sărbătorilor. Dacă, bineînțeles, regulile sanitare ne vor permite”, a completat Nicuşor Dan.

Totodată, actualul primar n-a ratat ocazia să mai săgeteze precedenta administrație. ”Au fost ani în șir în care administrația nu s-a concentrat pe chestiunile fundamentale ale orașului, s-a concentrat pe chestiunile astea de suprafață, de sclipici. Oamenii înțeleg că dacă tu dacă ai datorii de 3 miliarde de lei și un buget de 4 miliarde, clar că trebuie să plătești banii ăia de undeva”, a ales să mai menționeze Dan.

author avatar
Cristina Stefan
537 afisari

10 COMENTARII

  1. Da ,foarte adevarat!Sa-mi spuna cineva ca prefera chilotii luminosi atarnati de firea deasupra orasului si eu ma duc sa-i cer lui Nicusor Dan sa-i atarne iar!!😁😂😃😅O hoata cu multe dosare la DNA-de la primar sigur au primit procurorii,de la catzu ,nu mai cred!

  2. Se cheamă diversiune. Cum e criticat cineva din PNDUSRPLUSL, hop și Lia cu „hoții, ciuma roșie, Firea”. Articolul se referă la ceva punctual, concret și ar fi de așteptat referiri la subiectul discutat. Lia, nu și nu (și la fel ca ea, cu o semnătură sau mai multe, alți comentatori de profesie). Ei nu pot discuta pe o temă, din sloganuri nu pot fi scoși.

  3. O sa ii atacăm lui o priză sa lumineze sau poate daca vrea sa fie o torță și mai eficient!!!!

  4. Pai iti mai arde de licurici cand e de schimbat 3000 de km de conducta de apa calda si Nicu schimba doar 22 km anu asta?Adica el tre sa schimbe conducte pana in Spania dar se opreste la nenea Petrov in poarta .

  5. Eu zic sa tai si curentul stradal. Esti tembel rau dar asta au vrut bucureștenii. Sa l stăpâniți sănătoși!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger