AcasăNewsNicușor Dan explică de ce nu se vaccinează: „Oamenii nu-și aleg un...

Nicușor Dan explică de ce nu se vaccinează: „Oamenii nu-și aleg un primar care să le fie model…”

După o vară și-o jumătate de toamnă în care bucureștenii și-au încălzit apa la aragaz pentru a se spăla, Nicușor Dan le explică alegătorilor care sunt motivele pentru care încă nu s-a vaccinat: El a fost ales nu ca să le fie exemplu, ci ca să le rezolve problema cu apa caldă. 

Edilul Capitalei insistă pe o îmbolnăvire de acum jumătate de an

Primarul Municipiului București, pare hotărât să-și bată joc de alegători. „Oamenii nu-și aleg un primar care să le fie model, ci unul care să rezolve problema căldurii și apei calde, problema traficului, poluării aerului, mediului de afaceri, problema locurilor de muncă”, susține primarul Capitalei Nicușor Dan.

Întrebat de ce nu s-a vaccinat încă și cum le explică bucureștenilor acest lucru, edilul și-a spus părerea: bucureștenii nu au nevoie de un model.

Mai mult, deși au trecut mai bine de 6 luni de când s-a infectat cu Covid (adică depășind valabilitatea de 180 de zile de la vaccinare), Nicușor Dan o ține sus și tare că nu a avut timp să se vaccineze. Ba, mai mult, că nici nu și-a pus problema să obțină certificat verde, a spus el la emisiunea „În Fața Ta” de la Digi24.

Parlamentul să le explice oamenilor de ce ei au nevoie de certifcat verde

„Viața mea înseamnă să mă trezesc de dimineață și să stau de la 9 la 21 în primărie”, a spus acesta. Edilul a precizat că Parlamentul trebuie să le explice oamenilor de rând de ce ei au nevoie de certificat verde pentru a intra în Primărie, în timp ce primarul lor stă 12 ore în incinta instituției nevaccinat.

„Am trecut prin boală. (…) Am spus că mă voi vaccina după ce fac un număr de teste, pe care n-am apucat încă să le fac, pentru că există niște urgențe care sunt mai importante. Am spus și o repet, aș vrea să închidem discuția, mă voi vaccina după ce fac un set de analize pe care n-am avut timp până acum”, mai spune Nicușor Dan.

author avatar
Alina Costache
261 afisari

5 COMENTARII

  1. Din punct de vedere,al alegerii personale,primarul are dreptate.
    Este alegerea lui,proprie si personala,conform Constitutiei.

  2. A trecut prin boală deci are imunitate asa că închideți -vă trupele chiar dacă nu vă tihneste!

  3. Bai Nicusor, bai Plikuosr, bai glumetule arogant, sa vezi tu ce morkov in kurul ala al tau patrat o sa iti bage aia din Bukale cand o sa te prinda la inghesuiala, bai nazist idiot !! Bai, tu faci de ras chiar si conceptul insusi de idiot util, nu nici macar asa ceva nu poti sa fii, la cat de idiot din nastere esti, bai trompeta nazista !! Cum vine aia ca toti sarakanii de acolo dau coltul de la virusul chinezesc, dar pe voi, astia care fuati miliarde, de voi nu se atinge deloc ? Bai, pe cine credeti voi ca mai prostiti, bai nazistilor imputiti !! Vine razboiul, bai Plikusor, si o sa ai niste buzunare pe tine in plus, bai rahatule ratat !! Ha ha ha 🙂 Pregatiti-va, venim !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger