AcasăNewsNicuşor Dan, despre cele 600 de blocuri din Capitală care nu au...

Nicuşor Dan, despre cele 600 de blocuri din Capitală care nu au apă caldă: „Dacă ai ghinion…” – VIDEO

(sursa foto: Facebook/Nicușor Dan)

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a precizat că sunt 600 de blocuri fără apă caldă, în Bucureşti. „Dacă ai ghinionul să fii în cei 7%, nu e foarte plăcut”, declară edilul. Cu toate acestea, oficialul din fruntea Primăriei Generale dă asigurări că iarna viitoare va fi mai bine decât iarna trecută.

„Sunt 600 (de blocuri) din 8.000, asta înseamnă 7%. Într-adevăr, dacă ai ghinionul să fii în cei 7%, nu e foarte plăcut. Am păţit-o şi eu azi-dimineaţă”, a declarat în primă fază Nicușor Dan, luni seară.

„Din aceste 600 sunt vreo 200 care sunt generate de acest conflict de la Sectorul 1 şi de nefuncţionarea CET Griviţa. CET Griviţa, care e gestionată de Consiliul Local Sector 1 şi de Primăria Sector 1, dă doar 3% din cantitatea de energie termică a Bucureştiului numai că, în situaţia în care conductele sunt aşa de vechi, e important ca sursa de căldură să fie aproape.

Deci cele 15.000 de apartamente care sunt acoperite de CET Griviţa, când funcţionează CET Griviţa nu au probleme, altfel noi trebuie să aducem apă tocmai de la capătul Bulevardului Timişoara. Este o oarecare distanţă”, a mai afirmat Nicuşor Dan, la postul B1 TV, chestionat despre situația a sute de blocuri din oraş rămase fără apă caldă.

Nicușor Dan: „Iarna asta o să fie mai bine decât iarna trecută”

Întrebat ce se întâmplă la Sectorul 1, primarul general Nicuşor Dan a răspuns că este un blocaj administrativ.

„Aici e un blocaj administrativ. Prima oară când vorbim de termoficare şi nu vorbim de bani, e un blocaj administrativ. E o companie care e în subordinea Consiliului Local Sector 1 şi nu poate să plătească pentru că n-are bani în buget, bugetul n-a fost blocat, primarul zice că nu-l pune că are un conflict cu Consiliul, Consiliul acuză primarul. E o discuţie care eu sper să se termine cât mai curând, pentru că sunt 200 de blocuri pentru care asta e sursa principală pentru care au apă sub parametri”, a precizat Nicuşor Dan.

Pe de altă parte, edilul general din București a dat asigurări că iarna ce vine va fi mai bine, comparativ cu sezonul rece precedent.

„Ceea ce important este că iarna asta o să fie mai bine decât iarna trecută”, a susținut Nicuşor Dan, la postul TV menționat.

Aproape 600 de blocuri din toate sectoarele Capitalei au rămas de luni fără apă caldă. Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. a anunțat că începând de luni se vor face lucrări de înlocuire și de reparații pe conductele din rețeaua primară, în zone din toate sectoarele Capitalei.

author avatar
Andrei Coman
1.503 afisari

9 COMENTARII

  1. Ghinionu e ghinion, ce mai.
    Da faceai si tu o baie publica gen ca nici romanii aia antici nu se imputeau la soare aveau bai publice si se tolaneau pe rand in ele…

  2. Un jegos ordinar la propriu și la figurat. Măscăriciul acesta cred că se spala de doua ori pe luna, iar lenjeria o schimba o dată pe lună. Uitati-va la această epava, mirositoare de WC public, îți vine să-l bati numai în cap. IDIOT TFL- USRST. Milogii cocalari de București au votat cu curul, de aceea capitala arată că un oraș amărăștean african. Bucureștenii mari democrați de dreapta, futu-i in cioc de martalogi. Meritați ce a-ți votat!

      • Alo domnu , ,, A GRESI ESTE OMENESTE ,, dar sunt convinsa ca domnia ta nu are atata carte cat are dumnealui .Mananci multa mamaliga , ramananda printre dinti ., Asa ca retrageti impertinenta observatie , si fii atent la ceea ce scrii tu .

  3. Cu ce ti ai umplut gura ba cand bateai ligheanul la firea la fereastra???Vai de capul tau ,tu nu stii de tine si se vrea sa ai grija altora.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger