AcasăNewsNicusor Dan, belit de colegi

Nicusor Dan, belit de colegi

Imaculatul USR a luat si el drumul prostitutiei politice

Si-au asumat rolul de Mesia al politicii dambovitene si au sfarsit prin a se sapa reciproc si a se bate pe functii ca orice politicieni pacatosi. Este vorba despre salvatorii care formeaza alaiul ”providentialului” Nicusor Dan.

Imaculatul <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagusr title=USR data wpil keyword link=linked>USR<a> a luat si el drumul prostitutiei politice

USR-istii nu au asteptat sa treaca nici macar un an de la botezul lor politic – intrarea in Parlament. Desi amatori, au inceput sa se sape ca politicienii versati iar astazi vor deja sa-i dea un sut in dos chiar liderului Nicusor Dan. Dorinta este nutrita de fanii lui Dacian Ciolos (respectiv de mai mult de jumatate dintre filialele USR), care il acuza pe Dan ca a blocat venirea fostului premier tehnocrat in partid si drept pedeapsa vor acum sa o puna in locul lui pe Clotilde Armand. Operatiune programata sa aiba loc la congresul USR din mai a.c., cand Nicusor Dan spera la randul lui sa primeasca un nou mandat de mare sef. Planul care o include pe Armand este insa valabil doar daca aceasta se jura ca, odata aleasa, se va da la o parte si ii va ceda lui Ciolos jiltul de presedinte al USR. Cum Clotilde nu a spus inca da, useristii care-i vor capul lui Nicusor Dan l-au luat in vizor si pe Cristian Ghinea – fost ministru in Guvernul Ciolos. Ca o fi Armand, ca o fi Ghinea, cert este ca Nicusor Dan insusi a demonstrat deja, in conflictul cu Armand, ca nu este cu nimic mai bun fata de restul politicienilor. Plastic spus, virginul Nicusor Dan a esuat lamentabil in incercarea de a dovedi ca politica nu este decat o curva cu vechi state de serviciu.

author avatar
Simona Badulescu
382 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger