AcasăNewsNicușor Dan NU s-a vaccinat împotriva Covid-19. Explicație halucinantă găsită de primarul...

Nicușor Dan NU s-a vaccinat împotriva Covid-19. Explicație halucinantă găsită de primarul Capitalei

(foto: Facebook)

Într-o țară cu cea mai scăzută rată de vaccinare, după Bulgaria, unul dintre cei mai importanți oameni politici ai momentului la nivel local, Nicușor Dan, primar de capitală europeană, găsește scuze halucinante pentru faptul că nu s-a vaccinat. De ce? Primarul general al Bucureștiului nu a avut timp… La aproape un an de la primul vaccin făcut în România, Nicușor Dan zice că nu a avut timp!

Cum vede Nicușor Dan lupta pentru stoparea pandemiei?

Pentru cei care au uitat, reamintim că la data de 27 decembrie 2020 ziarele din România prezentau cu bucurie primul român vaccinat anti-covid. Era vorba despre o asistentă de la Institutul Matei Balș. De atunci, milioane de români au fost convinși să se vaccineze, nu neapărat pentru ei înșiși, ci pentru a pune umărul la scoaterea țării dintr-o pandemie în care se afundă de aproape doi ani de zile.

Umăr pe care Nicușor Dan nu a găsit oportun să îl pună pentru aceeași cauză. Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat la PRO TV că încă nu a reușit să se vaccineze împotriva coronavirusului pentru că s-a infectat și „nu a avut timp fizic” să și facă analizele.

Acesta nu are nici acum un răspuns clar pentru votanții lui și pentru cei pe care îi reprezintă, ca primar al Capitalei. Practic, păstrează în mânecă această scuză a analizelor nefăcute, încă. Pentru că, potrivit logicii aplicate de primar,  toți românii vaccinați au dispus de acest timp pentru analize, numai lui i-a lipsit.

„Există o opinie științifică, care este certă, care spune că vaccinul reduce substanțial riscul de îmbolnăvire gravă. Asta este indiscutabil”, susține Nicușor Dan.

Primarul așteaptă să îi spună medicii că este bine să se vaccineze

Întrebat când se va vaccina, edilul a răspuns: „Imediat ce fac acele analize. Nu a fost atât demult infectarea mea și nu am avut timp fizic să mă duc să fac analizele”.

Nicușor Dan promitea și în luna august că se va vaccina atunci când medicul îi va spune că este bine să o facă. „Știți că am fost în izolare în luna mai pentru că fiica mea a fost infectată. Ulterior m-am infectat şi eu. Deci am avut coronavirus. O să mă vaccinez după ce medicul îmi va spune că este bine să o fac”.

Dacă e să-l credem pe cuvânt, se pare că, între timp, niciun medic nu a considerat că este bine să avem un primar vaccinat anti-Covid.

author avatar
Alina Costache
1.200 afisari

6 COMENTARII

    • De ce? Că a fost isteț și n-a vrut să fie și el un cobai? Tu marș și bagă și a treia doză-n vene!

  1. Nu mai halucinați, sclaveților. Problema ar fi, cel mult, scuza neverosimilă, nu faptul că nu s-a injectat cu mizeria aia. Aici a procedat bine. Intelegi, ziarică de doi bani?

  2. Elena Damoc nascuta la data de 1 mai 1993 bruneta cu ochii caprui si-a obtinut titlul de farmacist prin frauda, facand dare de mita pentru examen, si cumparand subiectele la examenul de obtinere de farmacist. Damoc Elena are mai multe dosare penale deschise pe numele ei, pentru evaziune fiscala, frauda, trafic de droguri de mare pericol public si practicarea prostitutiei. Din 2012 pana in 2020 ea a practicat de asemenea si modeling in studiouri de videochat fiind specializata in orgii sexuale, avand peste 45000 de followers pe siteurile de specialitate. Momentan Damoc Elena lucreaza in Bucuresti la firma Arensia Exploratory Medicine, care desigur nu cunosc trecutul ei.

  3. FELICITARI ! Imbratisezi vederile mele antivacciniste si tepriile conspiratiei , iti dau jumatate din solda mea de troll , esti „de-a nostru „.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger