AcasăNewsNicușor Dan anunță că s-a adresat DNA-ului, cu ”o plângere referitoare la...

Nicușor Dan anunță că s-a adresat DNA-ului, cu ”o plângere referitoare la un prejudiciu important”

Nicușor Dan anunță că s-a adresat DNA-ului, cu ”o plângere referitoare la un prejudiciu important” (sursa foto: Facebook)

Edilul general al Bucureștilor a anunțat public, joi după-amiază, că s-a adresat DNA-ului, cu o reclamație ce vizează o situație ce ține de cimitirele din Capitală și de anumite constatări ce ar data din precedenta administrație.

Cea condusă de către social-democrata Firea, căreia, e de precizat, Nicușor Dan nu îi menționează explicit numele.

”Am depus ieri (miercuri-n.n) la DNA o plângere referitoare la un prejudiciu important, estimat a fi de ordinul câtorva milioane de euro, pe care municipalitatea l-a înregistrat în perioada precedentei administrații. Fiind vorba de cimitirele din București, această schemă infracțională e cu atât mai cinică”, a transmis Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.

De ce nu dă încă mai multe detalii

Actualul primar general al Bucureștilor spune că nu poate da alte detalii, la momentul de față, invocând atât prevederile legale, dar și ”implicarea mai multor instituții publice în această chestiune”.

Dan își încheie scurtul mesaj cu o promisiune adresată locuitorilor Bucureștiului. Și anume: ” Asigur însă bucureștenii că orice probleme de acest gen vor fi tratate cu toată seriozitatea, iar Primăria Capitalei va face toate eforturile pentru a recupera sumele de care a fost păgubită”.

Până la momentul redactării acestei știri, Gabriela Firea nu a reacționat public pe acest subiect.

Vă amintim că mesajul primarului Nicușor Dan vine la aproape o săptămână de când a fost aprobat, în sfârșit, bugetul Capitalei pentru anul în curs. La momentul respectiv, și anume pe 7 mai, edilul promitea, între altele, deblocarea investițiilor. ”Bucureștiul are buget. Le mulțumesc celor 34 de consilieri generali de la PNL, USR PLUS și PMP, care au votat în această seară pentru a aproba bugetul Capitalei pe 2021.

Deblocăm investițiile, plătim datoriile, muncim împreună pentru București”, scria vinerea trecută Nicușor Dan, pe aceeași rețea de socializare.

Dar și faptul că luna trecută Nicușor Dan a mers la sediul DNA – VEZI AICI de ce.

326 afisari

2 COMENTARII

  1. pune ba mana si administreaza Bucurestiul ca ajunge ruina ,strazi si parcuri si tot ca nu ai fost in stare sa faci nimic decat diversiuni de cand te ai pus cu sezutul pt care nu meriti ,du te si culca te ca asa ai zis ca dormi cand ai ceva de facut!!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger