AcasăNewsNicușor Constantinescu: ”Ticăloșilor! Eu sunt liber, aici, în pușcărie!”

Nicușor Constantinescu: ”Ticăloșilor! Eu sunt liber, aici, în pușcărie!”

Nicușor Constantinescu, o ”țintă” pentru statul paralel

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, condamnat  zilele trecute din nou la o pedeapsă de 10 ani de închisoare, în timp ce ispăşea una de şapte ani şi patru luni, a lansat pe pagina sa de Facebook mai multe acuzații despre cei care fac parte din sitemul de justiție și care îl vor după gratii. Acesta a făcut dezvăluiri despre judecătorii care l-au condamnat dar și despre cei care se afă în spatele acestor decizii. Constantinescu le-a atras atenția că deși deciziile sunt dure, el ”este liber în puşcărie, iar ei doar prizonieri ai unui sistem aberant, care i-a transformat în <<viermi>>”. Acesta l-a arătat, în postare, cu degetul pe judecătorul de la Instanța Supremă, Ionuț Matei.

Nicușor Constantinescu o țintă pentru statul paralel

Fostul președinte al CJ Constanța a amintit într-o expunere a sa pe pagina de Facebook, intitulată “Batjocura continuă”, de primele două condamnări primite pentru abuz în serviciu. “După ce am fost condamnat pentru abuz în serviciu pentru că o entitate publică, Centrul Militar Zonal, avea bani insuficienţi, deşi îşi dorea mai mulţi, căci nu îi aprobase decât atât Consiliul Judeţean, prin hotărâre, deşi, chiar aşa de ar fi fost, fapta era contravenţie. După ce un complet condus de Ionuţ Matei m-a condamnat apoi că am retrocedat, potrivit legii, terenuri pentru cetăţeni cu care nu am avut nicio înţelegere, având un prejudiciu uriaş, potrivit expertizei, de zero lei, s-a trecut acum la next level”, a scris Nicuşor Constantinescu. El aminteşte de condamnarea de 10 ani primită la sfârşitul acestei săptămâni, spunând că a primit această sentinţă pentru foloase aduse unor cetăţeni pe care nu i-a cunoscut sau pentru că nu a păzit perdelele forestiere să nu fie mâncate de capre. “Am fost condamnat din nou, la o pedeapsă cumplită, tot pentru abuz în serviciu şi tot pentru foloase pe care le-am adus unor cetăţeni pe care nu i-am cunoscut niciodată. Când intri în rândul ”ţintelor” trebuie să mori în puşcărie, chiar dacă eşti nevinovat. Dacă aş fi comis o crimă, aşa cum comit ei zi de zi, ar fi fost mai clemenţi cu mine, cu siguranţă”, a transmis Nicuşor Constantinescu.

author avatar
Ramona Feraru
1.989 afisari

2 COMENTARII

  1. Bai Nicusor ,erai bolnav si umblai prin crisme in strainatate !,spui ca ai cancer si esti bine meci,esti in puscarie pentru ce-ai facut sub patronajul PSD cand te durea in cur de legi,s-au lepadat de tine ca de un lepros ,a trecut vremea cand mergea toata gasca PSD la procuratura sau tribunal sa faca presiune !!,desi aceeasi justitie te-a pasuit ca sa se prescrie faptele tu ai fost perseverent si ai facut altele ,azi platesti modic fata de cat ai fi platit in orcare alta tara europeana pentru ce-ai facut.
    voi de la National de ce pierdeti timpul si aruncati cerneala pentru un derbedeu ??.

  2. Pai daca esti liber ce te mai plangi? Ma bucur ca puscaria a atins asemenea culmi in Romania.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger