AcasăNewsNicusor Constantinescu, retinut in Turcia

Nicusor Constantinescu, retinut in Turcia

Presedintele suspendat al CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut de autoritatile din Turcia, dupa ce Ministerul Justitiei a transmis documentele privind aducerea lui in tara, pentru a fi arestat preventiv in dosarele in care este judecat.

Nicusor Constantinescu a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie in trei dosare penale

Nicusor Constantinescu le-a spus judecatorilor din Turcia ca va veni de bunavoie in Romania, astfel ca instanta nu a dispus arestarea lui, a declarat unul dintre avocatii presedintelui suspendat al CJ Constanta.

Se afla in Turcia de o saptamana

Constantinescu le-a aratat magistratilor turci documente din care reiese ca el intentiona sa se intoarca in Romania din SUA, de bunavoie, in viitorul apropiat. In aceste conditii, a mai spus avocatul, presedintele suspendat al CJ Constanta nu a mai fost arestat de instanta din Turcia. Nicusor Constantinescu a fost retinut marti, la o sectie de politie din Istanbul, si urmeaza sa fie dus la o instanta, pentru confirmarea mandatului de urmarire internationala emis pe numele lui dupa ce Tribunalul Bucuresti a dispus arestarea lui preventiva. Dupa ce autoritatile turce vor incuviinta extradarea lui Nicusor Constantinescu, in baza mandatului de urmarire internationala, acesta va fi preluat de catre politistii romani si adus in tara. Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta se afla in Turcia de mai bine de o saptamana.

author avatar
Nicole Ionescu
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger