AcasăNewsNicusor Constantinescu ramane in arest

Nicusor Constantinescu ramane in arest

Magistratii de la Tribunalul Constanta au decis, marti, ca Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, sa ramana in arest.

Nicusor Constantinescu solicitase inlocuirea masurii arestului preventiv cu cea a controlului judiciar sau cu eliberarea pe cautiune, insa magistratii nu au fost de acord.

Conform ziuaconstanta.ro, magistratii considera ca cererea lui Nicusor Constantinescu este nefondata si ca masura arestarii preventive este temeinica si legala.

Nicusor Constantinescu are la dispozitie doua zile pentru a depune o contestatie la Curtea de Apel Constanta.

In acest dosar, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta este acuzat de abuz in serviciu. Nicusor Constantinescu este acuzat ca, in perioada 2009-2013, nu a asigurat finantarea Centrului Militar Zonal Constanta.

Mai mult, Nicusor Constantinescu este acuzat ca nu a efectuat reparatiile necesare la sediul CMZ, ca ar fi dispus rezilierea contractelor pentru furnizarea de utilitati si servicii de paza necesare functionarii in conditii normale a centrului si ca ar fi incercat sa evacueze institutia din sediul pe care il ocupa in prezent.

author avatar
Cristi Ionita
93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger