AcasăNewsNicusor Constantinescu, plasat in arest la domiciliu

Nicusor Constantinescu, plasat in arest la domiciliu

Magistratii de la Curtea de Apel Constanta au decis plasarea in arest la domiciliu a lui Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta.

Nicusor Constantinescu fusese arestat preventiv pe 20 februarie in dosarul in care este acuzat de manevre cu mai multe dosare incheiate de Consiliul Judetean Constanta. Concret, Nicusor Constantinescu a fost acuzat de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie de abuz in serviciu, constituire a unui grup infractional organizat, coruperea alegatorilor, conflict de interese si tentativa la abuz in serviciu in forma continuata.

Magistratii de la Curtea de Apel Constanta au decis sa schimbe arestul preventiv cu arest la domiciliu, iar decizia acestora este definitiva.

Totusi, Nicusor Constantinescu nu se poate bucura prea mult de aceasta decizie in conditiile in care la Tribunalul Constanta a revenit dosarul in care este acuzat de comiterea mai multor infractiuni in ceea ce priveste finantarea Centrului Militar Zonal.

In dosarul respectiv Nicusor Constantinescu este anchetat sub control judiciar, dar procurorii Directiei Nationale Anticoruptie solicita instituirea arestului preventiv, solicitarea acestora ajungand miercuri la Tribunalul Constanta.

author avatar
Cristi Ionita
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger