AcasăNewsNicusor Constantinescu, inca un mandat de arest la domiciliu

Nicusor Constantinescu, inca un mandat de arest la domiciliu

Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, a primit mandat de arest la domiciliu in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, respectiv ca subfinantat Centrul Militar Zonal.

Este al doilea dosar la rand in care Nicusor Constantinescu primeste arest la domiciliu, el avand un astfel de mandat si in dosarul in care este acuzat ca a decontat, ilegal, mai multe cheltuieli facute cu impadurirea judetului si modernizarea si reabilitarea unor drumuri judetene.

Mandatele de arest la domiciliu sunt valabile pe o perioada de 30 de zile, timp in care presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta trebuie sa respecte mai multe reguli.

Printre altele, Nicusor Constantinescu nu are voie sa vorbeasca in presa sau pe site-urile de socializare despre dosarele sale si nu are voie sa paraseasca imobilul in care locuieste fara permisiunea instantei.

De asemenea, Nicusor Constantinescu trebuie sa se prezinte in fata organului de urmarire penala, a judecatorului de drepturi si libertati, a judecatorului de camera preliminara sau a instantei de judecata ori de cate ori este chemat.

Nicusor Constantinescu a fost instiintat ca daca incalca cu rea credinta obligatiile ce ii revin, ajunge dupa gratii, arestul la domiciliu putand fi inlocuit cu arestul preventiv.

author avatar
Cristi Ionita
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger