AcasăNewsNicusor Constantinescu iese din arest

Nicusor Constantinescu iese din arest

Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, va fi eliberat din inchisoare.

Curtea de Apel Constanta a admis contestatia depusa de Nicusor Constantinescu la decizie magistratilor de la Tribunalul Constanta care, pe 2 decembrie, respinsesera solicitarea presedintelui suspendat al CJ Constanta de a fi trecut din arest preventiv in eliberat sub control judiciar.

Astfel, Nicusor Constantinescu scapa si de al doilea mandat de arestare preventiva dupa ce, la sfarsitul lunii trecute, magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au admis contestatia depusa de presedintele suspendat al CJ Constanta intr-un alt dosar.

Nicusor Constantinescu este acuzat de comiterea mai multor infractiuni in diferite dosare. Presedintele suspendat al CJ Constanta este personajul principal al unui dosar aflat pe rol in orasul natal si in care este acuzat de abuz in serviciu, respectiv ca nu a aprobat finantarea necesara pentru reabilitarea Centrului Militar Zonal.

Nicusor Constantinescu are trei dosare pe rol si la Bucuresti, fiind acuzat de trei infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice cu obtinerea de foloase necuvenite si 21 de infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor cu obtinerea de foloase necuvenite.

Presedintele suspendat al CJ Constanta va fi cercetat in stare de libertate, dar sub control judiciar.

author avatar
Cristi Ionita
109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger