AcasăNewsNicusor Constantinescu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Nicusor Constantinescu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Magistratii de la Tribunalul Constanta au decis, vineri seara, arestarea preventiva, pentru 30 de zile, a lui Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta.

Nicusor Constantinescu este acuzat, printre altele, de abuz in serviciu, conflict de interese si coruperea alegatorilor. Presedintele Consiliului Judetean Constanta neaga acuzatiile si spune ca este victima procurorilor de la Directia Nationala Anticoruptie.

Procurorii il acuza de abuz in serviciu pe Nicusor Constantinescu intr-un dosar conform caruia presedintele CJ Constanta a platit ilegal un milion de lei pentru un contract de impadurire.

De asemenea, oamenii legii sustin ca Nicusor Constantinescu a finantat in mod nelegal cheltuieli cu activitatile sportive in suma de 13,3 milioane de lei.

Mai mult, exista dovezi ca presedintele CJ Constanta a platit 37.000 de lei unor asociatii din judetul Constanta, in scopul determinarii membrilor si asociatiilor acestora sa voteze listele unui partid politic la alegerile locale din iunie 2012.

author avatar
Cristi Ionita
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger