AcasăNewsNicusor Constantinescu a primit permisiunea de a parasi tara

Nicusor Constantinescu a primit permisiunea de a parasi tara

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a primit permisiunea de a parasi tara dupa ce a depus o cerere la DNA.

Directia Nationala Anticoruptie i-a permis joi sefului de la CJ Constanta sa paraseasca tara, dupa ce a demonstrat ca sufera de o afectiune medicala grava, fiind necesar sa mearga la tratament in SUA. Potrivit televiziunilor de stiri, Nicusor Constantinescu a depus in aceasta dimineata o solicitare care cere intreruperea interdictiei de a parasi tara pentru 30 de zile, pentru a putea urma tratamentul necesar in State.

Iata ca procurorii anticoruptie i-au permis acestuia sa poata parasi tara pana in 30 ianuarie. Conform unor apropiati ai lui Constantinescu, acesta urma sa plece la sfarsitul acestei saptamani pentru a-si trata problemele de sanatate.

„Procurorii DNA – Serviciul teritorial Constanta au inceput urmarirea penala fata de Constantinescu, in sarcina caruia s-au retinut sase infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul avantaje patrimoniale sau nepatrimoniale, cu consecinte deosebit de grave”, se arata intr-un comunicat emis de DNA.

Seful Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost ridicat, miercuri, de politisti, pe baza unui mandat emis de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

author avatar
Andra Nesu
367 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger