AcasăNewsNiculae afla pe 27 august daca va fi eliberat conditionat

Niculae afla pe 27 august daca va fi eliberat conditionat

Magistratii de la Judecatoria Gaesti au amanat pentru o saptamana luarea unei decizii in ceea ce priveste eventuala eliberare conditionata a lui Ioan Niculae, afaceristul considerat cel mai bogat roman in viata.

Condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare, de magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti, Niculae solicita eliberarea conditionata la numai patru luni de la luarea deciziei respective.

In cererea sa de eliberare conditionata, Niculae se bazeaza in special pe cartile scrise dupa gratii. Totusi, magistratii de la Judecatoria Gaesti au amanat luarea unei decizii in privinta eventualei eliberari conditionate, la solicitarea procurorilor de la Directia Nationala Anticoruptie.

Oamenii legii vor sa afle cum s-au calculat termenele privind eliberarea conditionata si detalii despre cartile scrie de Niculae in inchisoare. In acest sens, procurorii DNA au facut deja o adresa catre Comisia de eliberare conditionata din cadrul Penitenciarului Gaesti, comisie care si-a dat deja acordul ca Niculae sa fie eliberat conditionat.

author avatar
Cristi Ionita
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger