AcasăNewsNicu Constantin si Dem Radulescu, pomeniti la comun de sotii

Nicu Constantin si Dem Radulescu, pomeniti la comun de sotii

Au stralucit in lumina reflectoarelor si ne-au smuls zambete pe banda rulanta de-a lungul anilor. Asa au vrut rudele ca maestrii sa ramana in memoria publicului. Din acest motiv, familiile lui Nicu Constantin si Dem Radulescu si-au dorit intimitate la parastasul din weekendul trecut.

Parastasul pentru Nicu Constantin, respectiv Dem Radulescu, a avut loc pe 10 septembrie la Biserica Icoanei din Capitala

Astazi se implinesc 2 ani de cand celebrul actor Nicu Constantin a trecut in nefiinta, fiind rapus de un stop cardiorespirator. Maestrul a avut parte sambata trecuta de o slujba religioasa pentru pomenire, oficiata, la initiativa sotiei Mandita,  la Biserica Icoanei din Capitala. Alaturi de membrii familiei si de o prietena sosita din America, vaduva regretatului artist a tinut sa respecte obiceiurile crestine, dupa care, a doua zi, a mers la Eforie Sud, la mormantul lui Nicu. „E adevarat, sambata am facut o pomenire, intr-un cadru restrans,  pentru sotul meu. Am preferat sa nu fie un eveniment  lacrimogen, pentru ca Nicu Constantin a adus bucurie in sufletele oamenilor“, a declarat Mandita Constantin pentru ziarul „National“.

Adriana Schiopu si Mandita Constantin au preferat un cadru restrans pentru pomenirea sotilor.

La fel a procedat si Adriana Schiopu, care, impreuna cu o doamna, a fost prezenta in acelasi lacas, unde a dat de pomana pentru Dem Radulescu, decedat in urma cu 11 ani. „Si sotia lui Dem Radulescu a facut pomenire de 11 ani tot sambata la Biserica Icoanei. Noi nu ne cunoastem personal, dar am recunoscut-o. A fost foarte discreta. Fiecare cauta sa fie mai retrasa in starile de intimitate sufleteasca“, a adaugat sotia lui Nicu Constantin. Datorita imprejurarilor, cei doi mari titani ai teatrului si filmului romanesc au avut parte de o slujba comuna, la care au participat persoanele dragi sufletului lor. „Pentru mine, Nicu nu a murit. Intalnirile in vis cu el ma linistesc“, a conchis Mandita Constantin.

author avatar
Andreea Romaniuc-Archip
4.514 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger