AcasăNicole Kidman, super sexy intr-un pictorial cu sanii si fundul la vedere!...

Nicole Kidman, super sexy intr-un pictorial cu sanii si fundul la vedere! FOTO/VIDEO

Nicole Kidmann (foto: roportal.ro)

Nicole Kidman e mai sexy ca oricand. La 45 de ani, machiata provocator, cu sanii la inaintare si fundul mai mult pe-afara decat acoperit de o fustita neagra, actrita suceste mintile barbatilor cu un pictorial special.

Nicole Kidmann, topless la 45 de ani (foto: roportal.ro)

Nicole Kidman apare pe coperta „V magazine” din septembrie. Fotografii de neimaginat cu fosta sotie a lui Tom Cruise pot fi vazute, de altfel, si in interiorul noului numar al revistei au aparut recent in cotidianul Daily Mail. Mai mult machiata, decat imbracata, Nicole Kidman e de nerecunoscut. Nici vorba de actrita cuminte si care se ferea si de o raza de soare!

Cu ochii conturati cu un albastru metalic, tunsa scurt, vopsita blond deschis, si cat mai putine „textile”, Kidman, actrita din „The Paperboy”, a hipnotizat, pur si simplu, obiectivul aparatului foto al celebrului Mario Testino. Sanii, dar si posteriorul lui Kidman atrag privirea intr-un pictorial plin de rosu si negru, dantela, blana si paiete.

Vazand-o pe Nicole Kidman atat de sexy si ramas singur, dupa ce zilele trecute s-a finalizat divortul de Katie Holmes, actorul Tom Cruise are dupa ce suspina. La fel si fanii australiencei care, se stie, e o femeie maritata si cat se poate de fericita alaturi de muzicianul Keith Urban.

Fotografii super sexy cu Nicole Kidman, AICI.