AcasăNewsNicolas Sarkozy: Riscul "exploziei Europei nu a fost niciodata atat de mare"

Nicolas Sarkozy: Riscul „exploziei Europei nu a fost niciodata atat de mare”

Nicolas Sarkozy

Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, afirma ca „riscul unei explozii a Europei nu a fost niciodata atat de mare”, avertizand ca europenii au la dispozitie doar cateva saptamani pentru a lua masurile necesare iesirii din criza.

Nicolas Sarkozy

„Niciodata Europa nu a fost atat de necesara, niciodata nu a fost intr-un pericol atat de mare. Niciodata un stat nu a dorit atat de mult sa adere la UE, niciodata riscul exploziei Europei nu a fost atat de mare”, a declarat Sarkozy intr-un discurs rostit la Marsilia cu cateva ore inaintea inceperii summitului de la Bruxelles.

 

„Europenii au la dispozitie doar cateva saptamani pentru a lua decizii”, a subliniat presedintele Frantei. De altfel, Srakozy a apreciat ca europenii trebuie sa ajunga, vineri, la un acord privind guvernarea economica integrata, altfel s-ar putea sa nu aiba a doua sansa.

„Trebuie sa decidem imediat. Cu cat amanam mai mult luarea unei decizii, cu atat va fi mai costisitor, cu atat va fi mai putin eficient; daca vineri nu vom ajunge la un acord, nu vom mai avea o noua sansa”, insista Sarkozy.

author avatar
Ciprian Purice
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger