AcasăNewsNicolaescu: Trebuie sa-i atentionam pe cei din PPE cand fac afirmatii politice...

Nicolaescu: Trebuie sa-i atentionam pe cei din PPE cand fac afirmatii politice sa fie si ei cinstiti

Eugen Nicolaescu

Eugen Nicolaescu, presedintele interimar al PNL Bucuresti, a tinut sa transmita o atentionare la adresa PPE, cerandu-le sa „asculte macar doua parti politice din Romania, si nu numai PDL-ul si reprezentantii acestuia”.

Eugen Nicolaescu

Nicolaescu a sustinut, duminica, in cadrul unei conferinte de presa, ca presedintele suspendat, Traian Basescu, le-ar fi cerut „aparatorilor” sai sa dezinformeze mediile externe, cand vine vorba de situatia politica de pe plan intern. „Traian Basescu este inca o data impotriva romanilor si prin incercarea de intrerupere a legaturilor cu Europa. A facut totul pentru a crea probleme Romaniei in Europa, cu singurul scop – de a-si proteja scaunul. Basescu le-a ordonat fidelilor sai aparatori sa dezinformeze grosolan mediile externe in legatura cu situatia politica din tara noastra. Monica Macovei este singurul politician european care a cerut invocarea Articolului 7 din Tratatul UE impotriva propriei tari. Monica Macovei a spus ca Romania trebuie scoasa din Europa”, a spus Nicolaescu.

Totodata, liderul interimar al PNL Bucuresti a tinut sa transmita o atentionare la adresa liderilor Partidului Popular European (PPE). „Cred ca trebuie sa-i atentionam pe cei din PPE ca atunci cand fac afirmatii politice sa fie si ei cinstiti, sa asculte macar doua parti politice din Romania, si nu numai PDL-ul si reprezentantii acestuia”, a spus Nicolaescu.

author avatar
Cristina Stefan
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger