AcasăNewsNicolaescu: "Raed Arafat, cea mai mare pierdere Sanatatii. Basescu sa plece!"

Nicolaescu: „Raed Arafat, cea mai mare pierdere Sanatatii. Basescu sa plece!”

Raed Arafat

Fostul ministru al Sanatatii Eugen Nicolaescu a declarat ca Raed Arafat este cea mai mare pierdere a sistemului sanitar romanesc din ultimii 20 de ani, iar cel care ar trebui sa plece este presedintele Basescu, intrucat isi bate joc si renunta la serviciile acestui om.

Raed Arafat

„Este incredibil cum cel mai bun profesionist in domeniul medicinii de urgenta – iar cand spun profesionist ma refer la un om care stie sa scrie legi, care stie sa faca hotarari si ordine de ministru, care stie sa aplice legislatia, care stie sa gandesca metodologic sistemul integrat de urgenta – este incredibil cum un asemenea om este fortat sa paraseasca sistemul pe care l-a profesionalizat, pe care l-a perfectionat si pe care l-a facut probabil cea mai importanta veriga a sistemului sanitar romanesc”, a spus Eugen Nicolaescu.

Liberalul a apreciat ca este de neacceptat ca un presedinte in exercitiu, cum este Traian Basescu, sa-si „bata joc” si sa renunte la serviciile lui Raed Arafat, un om care nu serveste interesele sefului statului, dar serveste interesele poporului roman. „Cred ca in acest moment cel care ar trebui sa plece din orice post ar trebui sa fie Traian Basescu pentru faptul ca, in loc sa modernizeze cu adevarat statul roman, il intoarce inapoi cu zeci de ani”, a mai spus Nicolaescu.

Raed Arafat demisioneaza din functia de subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii, in urma nemultumirilor privind noile prevederi referitoare la medicina de urgenta din proiectul Legii sanatatii si ca urmare a criticilor formulate la adresa lui de catre presedintele Traian Basescu.

Decizia de a demisiona vine in urma disputelor lui Raed Arafat cu presedintele Traian Basescu si cu oficiali din Ministerul Sanatatii pe tema Legii reformei in sanatate.

 

author avatar
Ciprian Purice
753 afisari

3 COMENTARII

  1. un borfas nenorocit care sub masca omului integru nu ascunde decat un ordinar care nu- si urmareste decat scopurile personale . CU banii dati pt SMURD se putea moderniza serviciul de Ambulanta si nu sa se creeze inca un serviciu. Acum ii este teama ca-si pierde prioritatea. un jeg ordinar

  2. Multumesc, Dr. ARAFAT cei ca dumneta trebuie sa conduca un minister al sanatatii.Plitrucii corupti ai clanului Basescu vor tebui sa plateasca. Doctorii mari ai romanilor au fost de diverse nationalitati. Populatia acestei tari i-a stimat si pretuit.Politicile publice pentru sanatatea natiunii nu se face de politruci semidocti priceputi numai la furat.Toata stima Dr. ARAFT.

  3. PUTEM FACE CEVA CA SA FIE ASCULTAT? Nu am iesit in viata mea in strada decat la momentul revolutiei, dar as vrea sa-l sustin pe acest OM sa fie ascultat!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger