AcasăNewsNicolaescu, pus la colt de Dragnea

Nicolaescu, pus la colt de Dragnea

Cotroversatele masuri promovate de ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, au fost criticate chiar de vicepremierul Liviu Dragnea.

Propunerile ministrului Eugen Nicolaescu au inflamat opinia publica

Anuntul privind eliminarea finantarii pentru spitalele private i-a luat prin surprindere si pe colegii lui Eugen Nicolaescu. ”Masurile nu au fost discutate in Guvern”, s-a grabit Liviu Dragnea sa spele imaginea Executivului.

Liviu Dragnea le-a cerut ministrilor sa nu mai vorbeasca de capul lor

Mai mult, vicepremierul i-a sugerat ministrului Sanatatii sa nu mai vorbeasca de capul lui data viitoare. ”Am vazut declaratia domnului Eugen Nicolaescu. Am avut o discutie cu el, a ramas ca saptamana asta sa ne punem de acord. Nu cred ca a fost foarte inspirata declaratia. (…)Ar fi bine pentru toti ministrii ca inainte sa faca declaratii despre intentii majore ale ministerului pe care il conduc sa aiba o discutie in Guvern sau macar cu primul-ministru”, a mai precizat Dragnea.  In replica, liberalul Eugen Nicolaescu a mentionat ca declaratiile sale au fost rastalmacite.  ”In general, lumea critica cand nu este bine informata. Cand vor intelege care sunt masurile in coerenta, care au ca scop tocmai imbunatatirea serviciilor medicale, sigur nu vor mai avea nicio retinere”, a conchis Nicolaescu.

author avatar
eNational
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger