AcasăNewsNicolaescu: Il somez public pe Mihai Razvan Ungureanu sa comunice numele "parlamentarilor...

Nicolaescu: Il somez public pe Mihai Razvan Ungureanu sa comunice numele „parlamentarilor cumparati”

Presedintele interimar al PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca daca Mihai Razvan Ungureanu nu spune cine sunt „parlamentarii cumparati” devine tainuitor si ca „il someaza” sa comunice Parchetului numele „parlamentarului care a luat bani ca sa de jos un Guvern”.

„Ii amintesc lui Traian Basescu ce spunea Mihai Razvan Ungureanu acum cateva zile – ca in Romania se cumpara parlamentari pentru ca el a vazut cu ochii lui asa ceva. Eu cred ca, daca Mihai Razvan Ungureanu nu spune cine sunt acei parlamentari cumparati, el devine tainuitor. El personal spune ca a vazut un parlamentar care a luat bani ca sa de jos un Guvern”, a afirmat Nicolaescu, potrivit B1.ro.

Liderul interimar al PNl l-a somat in mod public pe fostul premier sa comunice Procuraturii Generale numele respectivului parlamentar. „Il somez public pe Mihai Razvan Ungureanu sa comunice in 24 de ore Procuraturii Generale cine e faptuitorul. In caz contrar, prin pastrarea tacerii, devine faptas, devine penal, devine, cu ghilimelele de rigoare, onest si cinstit, ca Traian Basescu”, a sustinut Nicolaescu.

 

134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger