AcasăNewsNicolae Duduianu, creatorului clanului de interlopi, a fost înmormântat, joi, cu zeci...

Nicolae Duduianu, creatorului clanului de interlopi, a fost înmormântat, joi, cu zeci de poliţişti pe urmele dricului

Nicolae DuduianuNicolae Duduianu, creatorului clanului de interlopi, a fost înmormântat, joi, cu zeci de poliţişti pe urmele dricului

Nicolae Duduianu, părintele spiritual al clanului de interlopi şi tată al lui Emi Pian, a fost înmormântat, joi, la Cimitirul „Tudor Vladimirescu” din Bucureşti.

Oamenii legii au avut grijă ca acest ritual să respecte normele sanitare în vigoare, precum au dorit să întâmpine un eventual conflict între clanuri.

Polițiști locali, jandarmi şi politişti de la Brigada Rutieră au fost mobilizaţi joi la Cimitirul Tudor Vladimirescu situat pe Șoseaua Antiaeriană, în Bucureşti, pentru a asigura respectare regulilor anti-COVID-19 la înmormântarea lui Nicolae Duduianu.

Pe lângă forţele de ordine aduse la această înmormântare, au mai participat şi alte zeci de persoane care au dorit să-i aducă un ultim omagiu lui Nicolae Duduianu.

De ce a murit Nicolae Duduianu?

Nicolae Duduianu a murit în Penitenciarul Mioveni, după un infarct, la vârsta de 77 de ani. În urma autopsiei, s-a constatat că ostul interlop era infectat şi cu COVID-19. Se pare că omul care a creat clanul Duduianu mai avea o lună şi urma să fie eliberat din închisoare.

Cine a fost Nicolae Duduianu?

Interlopul poreclit „Pian” a fost tatăl lui Emi Pian, cel care a fost ucis, în luna august, în urma unei răfuieli între clanuri. În 2019, tatăl lui Emi Pian a fost condamnat la închisoare pentru că a trecut intenționat cu mașina peste un pieton care traversa regulamentar. A fost acuzat de tentativă de omor şi încarcerat la Penitenciarul Mioveni.

author avatar
Andrei Ștefan
490 afisari

1 COMENTARIU

  1. Au ajuns personalități de dat la ziar toți analfabeții și zdrențele care, în mod sigur, se iscălesc cu deștiu’.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger