AcasăNewsNicolae Cabulea, secretar de stat din MAI, audiat in dosarul listelor electorale

Nicolae Cabulea, secretar de stat din MAI, audiat in dosarul listelor electorale

(foto: mai.gov.ro)

Secretarul de stat Nicolae Cabulea a fost audiat de magistratii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie in dosarul listelor electorale, in care care Constantin Manoliu este cercetat pentru abuz in serviciu.

(foto: mai.gov.ro)

Nicolae Cabulea, secretar de stat si sef al Departamentului de Ordine si Siguranta Publica din MAI, s-a prezentat, miercuri, la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde a fost audiat in dosarul listelor electorale, in care directorul Directiei pentru Evidenta Persoanelor (DEP), Constantin Manoloiu, este cercetat pentru abuz in serviciu, informeaza rtv.net.

Seful DEP a cercetat penal de catre magistrati pentru abuz in serviciu, acesta fiind acuzat ca ar fi incalcat legislatia in vigoare in momentul in care a comunicat numarul persoanelor inscrise pe listele electorale permanente, pe baza carora s-a organizat referendumul de pe 29 iulie, privind demiterea lui Traian Basescu din functia de presedinte al Romaniei.

In acelasi dosar sunt anchetate mai multe persoane, printre acestea numarandu-se si Vergil Voineagu, seful Institutului National de Statistica (INS), Daniel Gheorghe, adjunstul lui Constantin Manoliu, Ana Maria Patru, directorul Autoritatii Electorale.

author avatar
Ionut Zgimbau
206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger