AcasăNewsNicolae al Romaniei, cununie in aplauzele romanilor

Nicolae al Romaniei, cununie in aplauzele romanilor

Iubit de romani, Principele Nicolae e tratat cu spatele de Casa Regala, chiar si in ziua nuntii sale

Sute de oameni s-au adunat ieri in fata bisericii „Sfantul Ilie”, unde nepotul Regelui Mihai I, Nicolae Medforth-Mills, s-a cununat cu Alina Maria Binder.

Iubit de romani principele Nicolae nepotul regelui Mihai e tratat cu spatele de Casa Regala chiar si in ziua nuntii

Slujba a fost oficiata de  un sobor de preoti condus de IPS Calinic, Arhiepiscopul Argesului si Muscelului. Desi principele Nicolae i-a invitat la eveniment pe membrii Casei Regale, Margareta si Radu Duda au gasit de cuviinta sa plece in Alsacia, o ruptura la care s-a adaugat si absenta Principesei Elena, mama lui Nicolae. Mireasa a purtat o rochie  creata de un designer roman, cu subtile motive populare, iar invitatii au avut drept dress cod rochii de zi si palarie pentru doamne si domnisoare si costum ori uniforma pentru domni. Au fost alese 6 domnisoare de onoare, una dintre ele fiind sora fostului principe Nicolae. Nasii de cununie sunt Liviu si Simona Popescu (Fratelli), Constantin si Alexandra Butculescu-Filitti. Printre invitati s-a numarat si generalul Gelaledin Nezir, omul care a stat in spatele funeraliilor Regelui Mihai. Printul Nicolae nu a uitat sa aduca multumiri furnizorilor pentru nunta sa. ”Povestea se va scrie cu ajutorul furnizorilor si al colaboratorilor care se vor afla alaturi de noi pe parcursul evenimentului. Avem o inalta apreciere pentru dedicarea si profesionalismul fiecaruia dintre cei cu care am colaborat. Va multumim calduros ca ne sunteti alaturi!”, a scris principele Nicolae pe pagina sa de Facebook. Este vorba furnizori de vinuri, design vestimentar, bijuterii, servicii foto si video etc. Bineinteles, meniul a fost asigurat de nasul Liviu Popescu, Fratelli Group.

In aplauzele multimii, mirii au iesit din biserica, vizibil emotionati, dupa care au plecat intr-o caleasca la Casino Sinaia, la petrecerea unde au participat 200 de invitati din 13 tari, printre care Alteta Sa Printesa Eleonore of Schaumburg-Lippe (stra-stra-nepoata Regelui Frederick al VIII-lea al Danemarcei), printul Grigore Ghyka, contele Hubertus Droste zu Vischering von Nesselrode-Reichenstein, contele Elemer Jankovich-Besan, baronul Philip Rinn of Earlston, Elizabeta-Karina de Roumanie, Familia Ratiu-Nicolae, Sasha, Indrei & Pamela Irina Freisacher – din familia Rosetti si Familia Don Gregor Roy Chowdhury. Principele Nicolae a pierdut titulatura regala, pe 1 august 2015, cand Casa Regala a anuntat excluderea lui din linia de succesiune si retragerea titlului de Principe, care ii fusese atribuit lui Nicolae in anul 2010.

author avatar
Andrei Coman
1.896 afisari

4 COMENTARII

  1. Moaaamă,numai altețe, prinți, conți și alte vrăjeli din astea. Nobilime, bre, l-au dat pe spate pe Andrei Coman, cred că se și cacă diferit nobilii ăștia. Apropo, băi, papagalule… Dress code (nu cod, dacă tot te-ai cufurit) putea fi înlocuit cu ” codul vestimentar ” sau, pur și simplu, ținuta vestimentară ori, și mai simplu, vestimentația. Ești muci.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger