AcasăNewsNicki Minaj scandalizează femeile musulmane: Vine să își miște popoul iar eu...

Nicki Minaj scandalizează femeile musulmane: Vine să își miște popoul iar eu mă acopăr cu burka?! (VIDEO)

Artista rap Nicki Minaj, celebră pentru ţinutele sumare şi versurile sale explicite, va susţine în premieră un concert, pe 18 iulie, în Arabia Saudită, fapt care a stârnit controverse pe reţelele de socializare online.

Nicki Minaj Sursa foto Twitter

Anunţul despre acest concert a scandalizat publicul conservator. „Vine şi îşi mişcă posteriorul şi cântă piese care glorifică sexul, iar apoi toată lumea îmi spune mie să port abaya (veşmânt tradiţional feminin ce acoperă tot corpul, n.r.). Ce naiba este asta?”, a întrebat o tânără într-o înregistrare video publicată pe platforma de Twitter.

Nicki Minaj Sursa foto Twitter

De cealaltă parte a baricadei exista și tineri încântați de veste: „Visul meu a devenit realitate”, a scris un internaut.

În Arabia Saudită regulile sociale sunt foarte stricte, însă prinţul moştenitor, Mohammed ben Salman, a lansat o uşoară mişcare de liberalizare, permiţând organizarea de concerte şi mari evenimente sportive. Autorităţile au promis anul trecut că vor investi 64 de miliarde de dolari în industria de divertisment, în următorul deceniu.

Artista a fost invitată să concerteze la Jeddah Season Festival, o manifestare – la care vor mai susţine recitaluri cântăreţul pop britanic Liam Payne şi DJ-ul american Steve Aoki – prin care autorităţile din acest regat ultraconservator încearcă să prezinte o imagine mai liberală a ţării.

Pe numele său real Onika Tanya Maraj, cântăreaţa hip-hop Nicki Minaj s-a născut în Saint James, în insulele Trinidad şi Tobago, şi a crescut în Jamaica şi în New York.

https://www.youtube.com/watch?v=fWtiGb3T81I

author avatar
Emanuela-Andreea Pană