AcasăNewsNiciun candidat pentru sefia DNA, la a doua selectie

Niciun candidat pentru sefia DNA, la a doua selectie

Tudorel Toader pofteste la Elena Udrea, Sebastian Ghita e prea aproape

Cu patru zile ramase pana cand se incheie etapa inscrierilor, inca nu exista niciun aspirant in cursa pentru prima functie in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie.

Cel putin asta a anuntat luni dimineata ministrul Justitiei, revenit la lucru, din concediul de odihna. Anticipand ca va fi intrebat de jurnalisti despre acest lucru, Tudorel Toader a mentionat ca s-a interesat la Resurse Umane si ca „in clipa asta cand vorbim nu este niciun candidat inscris”.

Chiar si asa, oficialul guvernamental a parut optimist ca vor aparea aspiranti pentru functia detinuta la momentul de fata, interimar, de catre Anca Jurma. „Da, sunt convins ca vor fi (candidati-n.n)”, a raspuns Toader unei intrebari.

La prima procedura de selectie a unui posibil candidat pentru postul de procuror-sef al DNA-ului se inscrisesera patru procurori- trei de la Directia Nationala Anticoruptie si unul de la Parchetul General, insa niciunul dintre acestia nu a fost propus pentru fotoliul pe care il ocupase, pana pe 9 iulie, Laura Codruta Kovesi.

author avatar
Cristina Stefan
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger