AcasăNewsNici Patriciu nu mai crede in Top Forbes 500 Miliardari

Nici Patriciu nu mai crede in Top Forbes 500 Miliardari

Top Forbes 500 Miliardari lansat ieri este, de fapt, un mare fas.  Aceasta este concluzia la care a ajuns nimeni altul decat Dinu Patriciu, care detine printre altele, revista Forbes Romania.

Dinu Patriciu sustine ca evaluarile imobiliare nu sunt reale

Patriciu si-a desfiintat, practic, propriul top, spunand ca acest clasament se bazeaza pe proprietati imobiliare supraevaluate, ca proprietarii sa „dea” bine in fata bancilor. „Noi intre noi stim asta”, a spus Patriciu. El a mentionat ca, indiferent de calculul valorii activelor imobiliare, rezultatele vor fi gresite. „Cine zice ca o porumbiste de la marginea orasului – pe care a existat candva un proiect imobiliar – valoreaza acum mai mult decat gaura de la covrig, se insala”, a spus Patriciu.

Publicitate „mascata” in revista Forbes

Familia Pitigoi, readusa in atentia doritorilor de masini de import

Pe ultimele locuri din top apar pe spatii mari patroni care-si promoveaza cu lux de amanunte, intr-o forma de reclama mascata, firmele si proiectele viitoare si  folosesc revista Forbes ca pe o rampa de lansare a afacerilor lor.

Regele Inghetatei, prezentat ca un invingator al crizei

Astfel, pe pagini intregi se lafaie cu fotografii „artistice” afaceristi cu pretentii de mari magnati, printre care Jack Cutisteanu, unul dintre „baietii destepti din energie” sau Vasile Armenean, supranumit „regele inghetatei”, care se lauda ca a scapat de criza.

Petrica Usurelu se lauda cu ce nu are inca

Mai apare si Petrica Usurelu, care pe langa mocheta Piritex si isi trambiteaza proiectul unui parc logistic, sperand sa atraga atentia multinationalelor.

Adrian Mititelu e la (mult) pamant cu banii

Adrian Mititelu vrea si el sa capteze bunavointa investitorilor si se plange ca a ramas fara bani si cu zeci de hectare de teren nevandute, din cauza crizei, iar lista publicitatii „mascate” poate continua.

author avatar
Arpad Dobre
1.511 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger