AcasăNewsNici o zi fara ploi. Vreme, calda, dar instabila in Capitala, pana...

Nici o zi fara ploi. Vreme, calda, dar instabila in Capitala, pana la sfarsitul saptamanii

Au aparut noi informatii despre prognoza din zilele urmatoare, pentru Capitala. Mai exact, despre cum va arata vremea in Bucuresti, pana duminica.

Meteorologii au actualizat prognoza speciala pentru Capitala, anuntand ca, pe lamga temperaturile placute, episoadele cu ploi si fenomene specifice verii vor fi la ordinea zilei, pana pe final de saptamana.

Pentru ziua de joi, ANM anunta conditii de ploaie de scurta durata in cursul dupa-amiezii si al serii. Precipitatiile vor fi insotite de vant cu intensificari si de descarcari electrice.

Vineri, sunt anuntate noi ploi, indeosebi la orele serii si la inceputul noptii. Specialistii se asteapta sa apara averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Sambata, vremea va fi calda, dar instabila, cu episoade in care aversele, insotite de descarcari electrice si vant cu intensificari de scurta durata, isi vor face simtita prezenta in peisaj, in special dupa-amiaza si seara.

Nici duminica nu vor lipsi intervalele cu ploi – averse ce pot avea caracter torential, insotite de vant si descarcari electrice.

Maximele anuntate pentru zilele urmatoare se vor situa in jurul a 27-28 de grade joi, a 29 de grade vineri, a 30 de grade sambata si, respectiv a 28-29 de grade, duminica.

author avatar
Cristina Stefan
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger