AcasăNewsNici nu s-au întors bine din vacanță: românii iau cu asalt ofertele...

Nici nu s-au întors bine din vacanță: românii iau cu asalt ofertele de Revelion

Românii cumpără bilete pentru sejurul de la sfârșitul anului

Aflaţi încă în concediu, românii sunt deja cu gândul la următorul sejur. Cei mai mulți sunt deja cu gândul la petrecerea de sfârșit de an și intrarea în 2020, luând cu asalt ofertele pentru Revelion.

Românii cumpără bilete pentru sejurul de la sfârșitul anului

Astfel că, operatorii din turism au constatat că cererile pentru vacanţele de iarnă au crescut cu 15 % faţă de anul trecut. Conform datelor puse la dispoziție, cele mai căutate destinații sunt SUA, Insulele din Marea Caraibilor, Mauritius, Maldive, Kenya şi Thailanda. Deși prețurile sunt mari, românii au ca țintă aceste locații exuberante pentru a-şi petrece trecerea dintre ani.

Concediu de lux

Un astfel de sejur la plajă, într-o destinaţie exotică, poate depăşi 5.000 de euro. ”Clienţii noştri au început să ne transmită solicitari pentru a-şi achiziţiona vacanţa de Revelion. Românii ştiu deja că Revelionul este o perioadă atât de solicitată în întreaga lume, iar disponibilitatea locurilor pentru zboruri este foarte redusă aşa că au învătat să îşi achiziţioneze aceste pachete din timp”, spune unul dintre reprezentanții unei agenții de turism. Mai mult, operatorii din turism de pe piață au studiat cerințele românilor pentru astfel de locații pentru Revelion și au stabilit că față de trendurile din anii trecuţi lucrurile s-au schimbat. Astfel, au fost concepute ofertele de anul acesta pentru a se potrivi perfect cu profilul turistului român aflat în căutare de vacanțe pentru destinaţiile exotice. “Achiziţionând de acum vacanţa de Revelion, turiştii au posibilitatea să aleagă dintr-o paletă foarte vastă de oferte. Astfel, cu cât ne apropiem mai mult de plecare, disponibilitatea este mai scăzută, iar tarifele mai ridicate”, mai spun reprezentanţii agenţiilor de turism.

author avatar
Ramona Feraru
298 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger