AcasăNewsNici că se aștepta la așa ceva! Bătăi de cap pentru proprietarul...

Nici că se aștepta la așa ceva! Bătăi de cap pentru proprietarul unui apartament închiriat. „Este în proporție de 80% distrus”

sursa foto: observatorulph.ro

Din rândul surprizelor cu totul neplăcute de care se întâmplă să aibă parte, uneori, proprietarii unor apartamente care aleg să le închirieze se numără și cele cu care s-a confruntat un bărbat care are o astfel de locuință, în Ploiești.

Omul a închiriat, în aprilie anul trecut, un apartament unor tineri cu doi copii, dar s-a trezit cu proprietatea distrusă, potrivit observatorulph.ro. Proprietarul estimează pagubele la circa 12 – 13.000 de lei. Mai mult, bărbatul susține că respectivii chiriași au adunat și restanțe la întreținere. Așadar, o „surpriză” după alta.

„În momentul de față am un apartament care este în proporție de 80% distrus. Atât apartamentul, cât și tot ce înseamnă mobilier. Am închiriat în luna aprilie a anului trecut apartamentul unor tineri din Ploiești cu copii. Am crezut că sunt oameni niște oameni cât de cât OK. Nu i-am deranjat niciodată, dar se pare că am făcut o alegere proastă.

În luna august a anului trecut am înțeles că a fost un incident între ei, în urma căruia soțul a fost recalcitrant și violent și a spart bunuri prin casă, s-au bătut și chiar Poliția i-a dat o interdicție de a se apropia de soția lui”, a declarat Marian Moise, pentru sursa citată.

„Am constatat că apartamentul este distrus”

Bărbatul susține că în această perioadă nu ar fi reușit să intre niciodată în apartament, pentru că, atunci când a vrut să meargă, chiriașii i-ar fi spus că nu sunt acasă. „În ultimele patru luni au rămas restanți la întreținere, iar energia electrică este neplătită din luna mai și cablul TV,..

Le-am făcut somații ca să-mi elibereze apartamentul, să încheiem contractul pe cale amiabilă, iar când am venit pe 7 martie am constatat că apartamentul este distrus. Paguba se ridică, la prima estimare la peste 12-13 000 RON”, a mai afirmat bărbatul pentru publicația locală.

Proprietarul susține că respectivii chiriași refuză sa plătească pagubele și că preferă sa ajungă în instanță, mizând pe faptul ca procesul s-ar putea întinde și pe câțiva ani. Rămâne de văzut cum se va soluționa situația și mai ales în cât timp.

author avatar
Andrei Coman
1.119 afisari

7 COMENTARII

  1. În atenția proprietarului: mergeți prin gară, găsiți acolo băieți cu tarife mici, inimoși și degrabă săritori. Ambele mâini rupte în câte două locuri fac minuni.
    Dacă vă bazați pe instanță, mai bine lăsați-o baltă…

    • ”Omul a închiriat, în aprilie anul trecut, un apartament unor tineri cu doi copii” Deci unor ”tineri”. Deja trebuia sa fie in garda la cat de tampiti sunt cei din cat ”tineri”.

      • Nu ti-e rusine bai satana nebuna ,bai sac cu ca cat ,bai stoarfa globalista pidosnica Esti om sau animal Nici animalele nu au gandirea ta de individ ne bun Siktir scarba si dispari de pe aici ca faci scarba la oameni normali Putoare nebuna Mars la pipi

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger