AcasăNewsNica le da procurorilor DNA cu flit de la Bruxelles

Nica le da procurorilor DNA cu flit de la Bruxelles

Parlamentul European nu se baga in ciorba damboviteana. Dovada: si-a declinat competenta in cazul ridicarii imunitatii lui Dan Nica – europarlamentarul PSD urmarit de DNA pentru fapte de coruptie savarsite pe vremea cand era ministru la Bucuresti.

Pentru ca europenii nu vor sa intre in capcanele sistemului juridic mioritic, DNA nu se poate atinge de europarlamentarul Dan Nica

Dan Nica nu era parlamentar european la data savarsirii faptelor de care este acuzat, ca urmare Comisia Juridica a Parlamentului European a anuntat, ieri, ca problema Nica nu este de resortul PE. Raspuns care, data fiind confuzia legislativa in care a fost lasata sa pluteasca imunitatea demnitarilor romani, ii va lasa pe procurorii DNA fara obiectul muncii in cazul Nica, asta desi fostul ministru pesedist al Comunicatiilor face parte din celebrul lot ”Microsoft”. Mai exact, DNA il acuza pe Dan Nica de abuz in serviciu, luare de mita, trafic de influenta si spalare de bani in dosarul Microsoft, anchetatorii afirmand si ca fostul ministru al Comunicatiilor ar fi primit o parte din suma de 20 milioane de dolari virata de Fujitsu Siemens Computers in contul unor off-shore-uri, cu titlu de consultanta aferenta contractului de licente Microsoft cu Guvernul.

author avatar
Simona Badulescu
679 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger