AcasăNewsNeymar, cu un picior in gips, cu celalalt in inchisoare

Neymar, cu un picior in gips, cu celalalt in inchisoare

Neymar nu stie ce-l doare mai tare: piciorul sau acuzatia de viol?

Ultima poveste in care este implicat superstarul Neymar socheaza lumea fotbalului. Brazilianul, acuzat de viol, risca sa ajunga dupa gratii, insa povestea spusa de manechinul Najila Mendes de Souza starneste numeroase reactii contradictorii. Se vorbeste inclusiv despre o „regie”, pusa la cale chiar de marile concerne cu care Neymar are contract. Ce se urmareste? Un nivel mai mic al drepturilor de imagine, care in ultimii ani pur si simplu au explodat, atingand valori nemaiintalnite!

Neymar nu stie ce l doare mai tare piciorul sau acuzatia de viol

Pentru prima data de la izbucnirea scandalului, manechinul Najila Mendes de Souza (26 de ani) a iesit public sa vorbeasca despre aventura cu starul lui PSG. Aventura, caci asa pare din depozitia focoasei blonde, care cu nonsalanta recunoaste: „Am vrut sa fac sex cu Neymar”. Si, atunci, cum de s-a ajuns intr-o astfel de situatie? De la un prezervativ, zice Najila: „L-am cunoscut pe Instagram. I-am trimis o imagine, cu un mic text, si mi-a raspuns. Am schimbat mai multe mesaje, apoi am vorbit la telefon. Inca de la inceput, am vrut sa fac sex cu el, era dorinta mea. Mi-a platit calatoria spre Paris, voiam sa-l intalnesc pentru a avea o relatie sexuala. Dar, la hotel, a devenit agresiv. Cum imi doream mult sa fiu cu el, mi-am zis «ok, ma voi descurca».

Sa fie blonda o unealta a marilor companii sponsori ai fotbalistilor

Am inceput sa ne mangaiem, sa ne sarutam, totul era consimtit. (…) Ne-am intins pe pat, iar eu l-am intrebat daca are prezervativ. Mi-a raspuns ca nu are. L-am anuntat «atunci, nu va fi nimic mai mult decat ce-am facut pana acum». N-a mai scos niciun cuvant, doar m-a intors si a comis actul sexual, in timp ce eu ii ceream sa se opreasca. Continua sa ma loveasca violent peste fese. M-am rasucit si m-am desprins de el, am urlat «stop, stop, stop!». El nu vorbea prea mult, nu facea decat actioneze. Nu m-a ascultat si a comis actul sexual fara consimtamantul meu si fara prezervativ”.

Culmea, desi sustine ca a fost violata inca din seara cand a ajuns la Paris, Najila Mendes de Souza dezvaluie ca a acceptat sa se vada cu Neymar si a doua zi: „Am decis sa-mi caut dreptatea, o chestiune de onoare. Sunt traumatizata. Vreau sa plateasca. M-am vazut cu el si a doua zi fiindca nu voiam sa banuiasca ce voi face”. Pe „surse”, mass-media din Brazilia a obtinut o scurta inregistrare video, de la cea de-a doua filmare, in care se vede cum fotomodelul incearca sa dea in Neymar, tipand: „Te lovesc si stii de ce! Ieri m-ai atacat si m-ai abandonat!”.

Audierea lui Neymar la Politia din Rio de Janeiro este asteptata pentru ziua de vineri. Greseala brazilianului este ca a postat pe contul de Instagram mai multe imagini nud cu Najila, fapta pentru care risca de la 1 pana la 5 ani de inchisoare.

Supervedetele din fotbal, victimele marilor concerne?

Si, totusi, daca tot acest scandal a fost, de fapt, ticluit in birourile marilor companii care sponsorizeaza fotbalistii? Neymar nu este nici primul si in mod cert nu va fi nici ultimul superstar acuzat de asemenea fapte. In niciun alt caz celebru nu s-a ajuns la condamnare, instanta constatand ca probele aduse nu sunt demne de a fi retinute.

Atunci, de ce o intreaga nebunie? Pentru ca este cel mai usor mod de a-i imputa unui fotbalist incalcarea clauzelor contractuale, derapaj care poate duce fie la ruperea intelegerii (nu se urmareste asta), fie la o diminuare a contractului (ceea ce vor marile companii). A patit-o si Cristiano Ronaldo, dupa scandalul din toamna anului trecut, acum i-a venit randul lui Neymar sa plateasca pretul celebritatii.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
619 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger