AcasăNewsNEWS ALERT. A fost prins principalul suspect al crimelor de la Iaşi....

NEWS ALERT. A fost prins principalul suspect al crimelor de la Iaşi. Este uimitor unde se ascundea!

suspect iasiNEWS ALERT. A fost prins principalul suspect al crimelor de la Iaşi. Este uimitor unde se ascundea!

Poliția Română a anunţat că prin colaborare cu autoritățile din Italia (Poliția Statală din Italia), a fost localizată persoana bănuită de infracțiunea de omor, din județul Iași.

Cel în cauză, Ahmed Sami El Bourkadi a fost localizat și reținut, în Roma.

Mandat de arestare internațională în lipsă

Pe numele lui a fost emis un mandat de arestare internațională în lipsă. Astăzi, Poliţia Română a anunţat că tânărul a fost prins de poliţiştii din Roma. El ar fi fugit din ţară imediat după comiterea crimelor din Iaşi, nu înainte de a merge la spital pentru a-şi trata rănile.

Prin cooperarea dintre Poliția Română și autoritățile din Italia (Poliția Statală din Italia), a fost localizată persoana bănuită de infracțiunea de omor, din județul Iași. Cel în cauză a fost localizat și reținut, în Roma”, se arată într-o informare a Poliţiei Române.

El i-ar fi ucis pe cei doi îndrăgostiţi

Doi tineri îndrăgostiți au fost găsiți morți sâmbătă dimineața într-o vilă dintr-un cartier rezidențial din Iași și încă din primele date anchetatorii au luat în calcul un posibil asasinat. Trupurile victimelor erau parțial incendiate și aveau urme de violență.

Ancheta a mers apoi spre un posibil autor al crimei, un cetățean tunisian cu pașaport canadian, care a dispărut după crime. Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași a cerut arestarea în lipsă a lui Ahmed Sami El Bourkadi.

author avatar
Andrei Ștefan
1.095 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger