AcasăNewsNew York, sub zapezi

New York, sub zapezi

Record de precipitatii

Dupa viscolul de la inceputul saptamanii, un strat de omat de peste 33 de centimetri s-a depus in statul New York si in vecinele New Jersey si Connecticut.

Record de precipitatii

In metropola  New York a fost declarat un avertisment de periculozitate asupra deplasarilor cu transportul in comun, scolile publice si cele universitare (CUNY) au fost inchise si actioneaza aproximativ 1.600 de vehicule de deszapezire si de imprastiere a materialului antiderapant. In comitatele Westchester si  Rockland s-au produs pene de current, iar in  New Jersey, guvernatorul Phil Murphy a decretat starea de urgenta a anuntat  cetatenii sa nu circule cu masinile pentru a permite utilajelor sa curete drumurile.

A worker cuts away a tree that fell across Riverside Drive during a snow storm in upper Manhattan in New York City New York March 4 2019 REUTERSMike Segar

In statul Connecticut s-a inregistrat cea mai abundenta ninsoare din acest sezon, in unele zone chiar de 42 de centimetri. Peste  800 de zboruri au fost suspendate si peste 1.300 amanate pe teritoriul SUA,  printre aeroporturile cele mai afectate se afla Boston Logan, cu 270 de anulari, LaGuardia (New York), cu 179 si  Newark (New Jersey), cu 78 de zboruri suspendate. Statele afectate au decretat „codul albastru” pentru a plasa in centre de adapost oamenii strazii, iar meteorologii  anunta sfarsitul noi furtuni si scaderi drastice ale temperaturilor, mai ales pentru sfarsitul saptamanii.

author avatar
Andrei Coman
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger