AcasăNewsNEVERSEA vrea sa reabiliteze Cazinoul din Constanta

NEVERSEA vrea sa reabiliteze Cazinoul din Constanta

Organizatorii NEVERSEA, festivalul estival de pe plaja din Constanta, discuta cu municipalitatea despre posibila implicare in proiectul de reabilitare a Cazinoului. 

Bogdan Buta, managerul general Neversea, aminteste despre campaniile umanitare derulate la Cluj-Napoca de echipa Festivalului UNTOLD, care realizeaza acum NEVERSEA la Constanta. „Vrem sa lasam amprenta asupra comunitatii. Am strans 100.000 euro cu care au fost dotate cu echipament camerele sterile din Spitalul Judetean Cluj“, explica Buta.  El a precizat ca echipa NEVERSEA va demara la editia din anul acesta (a doua a festivalului lansat in vara 2017) o campanie de strangere de fonduri destinate nevoilor comunitatii. Cazinoul va fi conservat de Primaria Constanta pana de Ziua Dobrogei, serbata la 14 Noiembrie – ce marcheaza intrarea trupelor romanesti in provincie la 1878. Primarul Fagadau spera ca pana atunci licitatia organizata si de Compania Nationala de Investitii sa fie finalizata si sa nu mai existe contestatii care sa impiedice procesul de atribuire a lucrarii de restaurare.  Cazinoul din Constanta a primit verdictul de la Europa Nostra, pentru includerea pe lista celor mai degradate 7 monumente din Europa, pe anul 2018 declarat de Comunitatea Europeana drept Anul Patrimoniului Cultural.

author avatar
Catalin Dumitrescu
252 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu cred nimic pana nu primim avizul stapanilor din ue si mai ales al olandei.Cum adica sa devina Constanta un port rival al amsterdamului,cine poate crede asa ceva este super optimist.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger