AcasăNewsFestivalul Neversea Constanța a dat de gard din prima noapte. Intervenții cu...

Festivalul Neversea Constanța a dat de gard din prima noapte. Intervenții cu șenilate și autospeciale SMURD

Aproape 300 de persoane au avut nevoie de asistență medicală în prima noapte a festivalului Neversea, care se desfășoară în aceste zile la Constanța. Șase persoane au fost transportate la spital pentru investigații amănunțite, a anunțat ISU Constanța.

Sursa foto: Twitter

Peste 200 de adulți și 75 de minori au ajuns în noaptea de joi spre vineri la posturile de prim ajutor instalate în cadrul festivalului Neversea, care se desfășoară în aceste zile la Constanța, au anunțat reprezentanții ISU Constanța. „Din acestea, șase persoane au fost transportate la spital pentru investigații medicale amănunțite”. Cei mai mulți participanți au cerut ajutor medical pentru insolație, zgârieturi sau după ce au leșinat.

În prima zi a festivalului, 102 pompieri, paramedici SMURD și voluntari ISU, în trei Puncte de Prim Ajutor și două Posturi Medicale Avansate cu trei șenilate, trei autospeciale de transport personal și victime multiple, o autospecială de stingere și una de intervenție la accidente colective au asigurat măsurile de siguranță a participanților. Festivalul Neversea, cel mai mare organizat pe o plajă din Europa, a început joi și se va termina luni. Peste 200 de artiști dintre cei mai cunoscuți vor urca pe scenele festivalului de pe plaja din Constanța.

În prima zi a festivalului, 102 pompieri, paramedici SMURD și voluntari ISU, în trei Puncte de Prim Ajutor și două Posturi Medicale Avansate cu trei șenilate, trei autospeciale de transport personal și victime multiple, o autospecială de stingere și una de intervenție la accidente colective au asigurat măsurile de siguranță a participanților.

Festivalul Neversea, cel mai mare organizat pe o plajă din Europa, a început joi și se va termina luni. Peste 200 de artiști dintre cei mai cunoscuți vor urca pe scenele festivalului de pe plaja din Constanța.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc