AcasăNewsNevasta senatorului Necula si-a micsorat leafa din pix

Nevasta senatorului Necula si-a micsorat leafa din pix

Marius Necula

Senatorul PDL Marius Necula pare sa aiba mari probleme acasa, fiindca sotia, manager de spital, isi ascunde banii de el, trecand in declaratia de avere venituri mai mici.

Nevasta senatorului Marius Necula (foto) si-a trecut in declaratia de avere mai putini bani

Toate femeile vor sa mearga, macar o data la cateva luni, sa-si sparga salariul la mall sau la vreun salon de infrumusetare.

Intre actul scris de senator si cel redactat de sotia acestuia (foto jos) s-au pierdut 6.539 de lei

Dar cand esti functionar public, iar sotul poate afla cat castigi din declaratia de avere, trebuie sa justifici intr-un fel pe ce s-a dus leafa.

O astfel de problema exista, se pare, in familia senatorului PDL Marius-Gerard Necula. Cinstit, senatorul a mentionat in declaratia sa de avere ca, in 2011, el a castigat 52.341 de lei, iar sotia, Monica Necula, 58.714 lei, ca manager al Spitalului TBC Galati.

Eroare sau fals in declaratii?

In timp ce sotul ei sustine ca este platita cu 58.714 lei pe an, Monica Necula are o alta varianta. Pe site-ul Spitalului de Pneumoftiziologie Galati, nevasta senatorului a postat o declaratie de avere in care mentioneaza ca anul trecut a incasat 52.175 lei, adica mai putin cu 6.539 de lei. Daca este o eroare sau o infractiune de fals in declaratii, doar inspectorii ANI si procurorii pot spune cu exactitate. Singurul lucru cert este ca , intre Senat si Spitalul TBC,1.500 de euro au disparut fara urma.

author avatar
Narcis Voica
1.375 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger